Хамилтън и природозащитници се обявиха срещу Гран при на Бразилия

Новата писта край Рио де Жанейро трябва да бъде построена на мястото на гора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хамиелтънът, на сека твоя изцепка пишем до "Мерцедес". Че ги държа отговорни как така, техното рекламно лице плещу глупости и ми обяснява, че живота на белите нема значение! Сега, с таз еконещоситам кауза, ше им пуснем 2-3 или 23 такива оплаквания.

Във всички проблеми на света са замесени гейове,черни и "природзащитници".

Крадеца вика дръжте крадеца.Маа обиколки като изоглавен с кола която харчи бетер съветски зил 131 ама е еко.

tonk11

Много ми е интерсно тоя кретен знае ли колко му харчи болида? Или там е друго щото от там идват кинти?

Препоръчвам на г-н Хамилтън да си смени попрището на изява от това на високо платен състезател в спорт, с огромен въглероден отпечатък, към такова на действителен активист по опазване на видовете. Ама там трябва учене, четене, да спиш по хамаци и хижи сред комарите, жегата и влагата, да ти обстрелват матовия задник бракониери или частните военни подразделения на местните наркобарони, Да си даваш всичките пари и време за ограничаване на унищожаването на тропическите гори по басейна на Амазонка, да си даваш също парите за обучение и подпомагане на местното население , както и за опзването на правата и неприкосновеността на териториите на племенните общности в джугнглата от експанцията на компаниите за добив на злато и други ценни метали.Г-н Хамилтън знае ли как се избиват цели племенни общности дори и днес, за да се освободи терен за златна мина, за да може той да носи златна верика на BLM? Тези неща са пряко свързани. Мдааа, ма няма да ти остава време за интервюта, трупане на последователи и съответно рекламни приходи от социалните мрежи.

Да вземе да се избели като Майкъл Джексън. И двамата подкрепяха каузи и накрая се оказа, че главата не ги слуша.

Бай Мангау взе да се взима много насериозно.

Пак ли тоя бе? Писна ми от него.

На всяка манджа мерудия

Да добавя, че тоя тъмния за много важен взе да се мисли, а да не забравяме , че все пак на какъвто и да се прави в карайна сметка си е едно шофьорче.а като вземат и простите шофзрчета да си мислят, че имат право да ни дават акъл значи много сме ги разпуснали.

Най-големите капацитети във всички области са тираджиите и таксиджиите.

Изсича се Амазонка и реакция никаква, но за пистата им натиснаха копчетата и заскимтяха.... изроди.

tonk11

Не, че е голям проблем ама Амазонка е река. Как я изсичат?

Това боядисаното от ден на ден все повече изперква.Заради тоя нагъл идиот спрях и да гледам Ф1 и докато тоя е там няма и да започна.