Хамилтън проплака срещу решение на стюардите, ще говори лично с Леклер

Световният шампион не е доволен от липсата на постоянство в наказанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хамилтън не беше ли по-назад от Ферарито. Ко хленчи? Първия си избира пътя втория се съобразява. Нямало е повторна блокада или нещо такова. То дори докосване нямаше. Хамилтън излетя от завоя заради високата си скорост.

Ти кое състезание гледа?

След сестрите Уилямс, този ще е следващият, който ще обвинява съдиите, че не е станал първи, понеже е черен.

Истинските шампиони умеят и да губят.

Не мога да го понасям. Заради него спрях да гледам F1.

ти не се притеснявай за него, той достатъчно пъти е ставал първи

Този никога не е бил истински шампион.

Спрях да гледам формула 1, откакто се превърна в чалга с настъплението на този мургавия.

Състезанието не е в Канада и опонентът не е Фетел.

Точно пък на шикан ще те пусне някой отвън да се мушнеш след това отвътре и да вземе да спре да минеш. Такива изпреварвания стават при по-широките завои - примерно в САЩ. Не се видяхте, че нямате скорост на правата и с DRS.

На това леке искам да му дадат един от калпавите болиди, дето карат другите, че да го видя какъв шампион е! Заради този и другото лайно Фетел спрях да гледам Формула-та! А бе на който му се гледат криви бабички, да си губи времето.

Chefo77

Най-много мразя п*тките в мъжки одежди. Как пък Шумахер, Сена, Прост, Менсъл, Хакинен и т.н. един път не се оплакаха? На тях вероятно никога не са им секли пътя, никога не са ги изхвърляли извън трасето, никога не са пренебрегвали сините флагове, развяти заради тях ... Ф1 се напълни с женски полови органи ,,,

Льоклер го каза най точно:ако бяха на казали макс за това че изблъска ферари то в Австрия сега нямаше да говорим за това. И верстапен заслужаваше много повече наказанието. А сега льоклер които караше много прецизно и коректно взе да кара като онзи келеш верстапен. Всъщност на няколко пъти променяш траекторията и накрая натисна Хамилтън като едвам не се удариха и го изблъска от пистата. Въпреки това льоклер заслужава победата. Браво. Супер пилот. От този човек имаше нужда формула 1 а не от верстапен.

хамилтън няма право да изпуска точки, заради келеши. втори, втори, трети, трети. Да се сблъскат да загуби точките, после му трябват поне 5 поредни победи, за да дойде пак на същото положение. някои си мислят че блъскащи колички и Ф1 е едно и също. Никой не знаеше, че мерцедес ще са такъв доминант, хамилтън рискува и подписа с тях, сега бил ма н го. По принцип трябва който има най мн победи да е шампион, а не точки мочки

Аз спрях когато Хамилтън влезна във Ф1