Хамилтън съзря конспирация за по-голяма интрига във Формула 1

Световният шампион смята, че червените флагове се толерират умишлено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В наше село има една приказка - "циганин с пари".

Добре де - хайде направете ги черни тези флагове и да млъкне

Тоя ептен май изкукурига ! След катастровата на старт финалната права, трябваше да обикалят ли ? Нали се прави проверка на мантинели, настилка се чисти, това всичко е за негова и на другите пилоти безопасност. Като има няколко елемента карбонови на някой завой, същия кряка по радиото колко било опасно . То май да си мелез е по-зле и от негър, ни риба ни рак.

ехх , колко е жалко това момче. Никога няма да е обичано както са Сена , Шуми и останалите сърцати и истински пилоти. И вместо кротичко да си кара и да не се обажда , той се излага все повече....

На калпава ракета космоса и е крив. Или по нашенски на калпав .у. космите му пречат.

Тоя мангал взе много да се има на голямо циганин

Мисли си , че тръпнем от нетърпение с колко обиколки ще затвори втория

Тия пък остана ли някой да ги гледа въобще?

Червените флагове на Муджело бяха по различни, валидни причини: 1) В петък и събота, за да не се краде от времето за тренировки на екипите, предвид че пистата е непозната за всички 2) В неделя, от съображения за сигурност. Пистата е тясна, няма run-offs, и механизацията излиза бавно да прибира колите. Никаква сензация няма тук.

_stankow

И нито дума, къде ще се проведе следващия кръг, колите вече пристигнаха. В Сочи, в Русия. Изолирана била, бедна била. Ама си прави кръгове от Ф-1 и си ги гледа. А ние какво гледаме - Фермата по bTV :D :D

мангал е този, нищо шампионско няма в него, реве като кува за кр.

Маймунко пак нададе рев!!! Представям си ко някой друг пилот започне да печели състезанията ,тоя ке ореве целия PIT lane. Ще фърчи нагоре надолу по ПИТ-а с тротонетката и ша вие на умряло:))

Заглавието е подвеждащо. "Конспирация" не е точната дума. "Умишлено" - да, а това е факт. Не виждам никакви претенции от страна на Люис, просто констатира факти. А, иначе, колкото и да не ви харесва, това е най-добрия пилот в момента и го доказва всяко състезание. Не забравяйте също, че мургавелкото с Макларън биеше Шуми, който караше същия този Мерцедес. Това, че е черен не го прави лош пилот. Или предпочитате бели лайненца, като Верстапен, при когото има огромно разминаване между самочувствие и възможности. Живко е прав за ракетата и космоса, но за Макс, не за Люйс. Сигурно той беше виновен и за интригите с гадното испанче Алонсо, който не можа да се наложи с каране, реши да преебе отбора.

Като те е страх нямаш работа там ! А и като прибираш милионите , тогава нямаш проблем с безопастносста нали така, ревльо?

Първо, явно си падаш по черни паламарки, щом наричаш белите "лайненца". Нищо де, сега да си педал е модерно. Второ, да сложим твоя любимец в някоя друга кола и да видим дали ще е "най-добрия пилот в момента"

Всеки що-годен по-известен неграк почва да вдига скандали, да се прави на интересен, да плямпа как го били потискали белите и т.н. - особеност на етноса.