17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Този е луд расист. Мрази белите и жълтите...

Този е чисто луд.

Никой бял човек не трябва да купува мерцедес.

PEYTSCH

Мерцедес може да купя, но не и черен слуга...

Буклук каква борба, ти си расист.

... мръсен, долен расист е "белият"

може да ти помогне,но бял няма да станеш маѝмуняк

четейки коментарите, явно е прав хамилтън.

Урода- маймуняк да мре, заедно с расизма и всяккави ислямисти, които приказват че сме- ""Гяури".

Абе то и до Япония чак пътува ТВ екип да снима уж “изравняването” рекорда на СЛАВНИЯ Германец , ама нещо не му се получи . Та сега точно в Германия !?! Но дори и да “изравни” по някакъв точков критерии рекорда на “Германеца” -харизмата на този малкия с женските кученца и странната прическа -няма НИКОГА да стигне ! А това Фанджо, Фитипалди, Лауда , Сена , Шектър, Регацони -това си остават недостижими легенди в този спорт !!!

Кисело ли е гроздето?

му е BBQ?

Насъскват се черни срещу бели. За кефа на едни глобални тарикати. Жени срещу мъже. Млади срещу стари...

Що не смениш марката, да те видим какъв си майстор.

що да я сменя той, смени я ти да те видим теб.

Тоя егати коня с капаци!

Интересно ми е как чрез един спорт ще промениш нещо в света. Вероятно ще има група овце, на които ще повлияеш, но мнозинството не се интересува от мнението на едан спортист, който един първокусник в УНСС ще го бие по акъл.

Не е "само чрез един спорт", виж тениса, за жени, виж бакскетбол, лека атлетика... навсякъде черните зобят с мярка и удоволствие, и най-вече с разрешение. Чрез всеки възможен спорт. Но и не само чрез спорта, справка "оСкарите", изобщо "медиите"...

По времето на Шумахер пилотите имаха умения да въртят волана. Сега умението е да играят видеоигри и се гледа на кого му е по добър процесора на колата

еми има прогрес, ако не си чул за него. защо не се включиш с твоя таралясник да ни покажеш как става?

Нарцис дето вика че не е нарцис

По-скоро се съсредоточи в битката срещу комплекса за малоценност в главата ти,разлигавен идиот такъв.Отиди на психиатър,поговори с приятелки,отиди на кино.Мога да ти препоръчам филм: "Белите не могат да скачат". :/

Ако, Уганда направи по-добра кола от "Мерцедес", може и да ти помогне в битката с "расизма". Дотогава си като кучето Лайка на борда на "Спутник-2".

аз затова го докладвам на "Мерцедес". Дано го пообуздаят малко.

Надей са, баламо, на пиян "Мерцедес", "да го пообуздаят малко". Шефовете на "Мерцедес" са в играта, глобалната, включително "срещу расизма". Би трябвало да е очевидно за всеки що годе нормален. Отдавна.

Докладвах те пак на "мерцедес" и очаквам да се земат мерки!

какво си докладвал?

Kenn1111

Псевдо негърчето пак се взема на сериозно.Квито и резултати да даде той никога няма да има ореола и значението нито на Шуми нито на който и да е предишен шампион.

"Да вземем за пример работата, която се върши за расово разнообразие във Формула 1" . До тази година никой не обръщаше никакво значение на цвета на кожата на състезателите. В баскетбола основно бяха ченокожи. Във волейбола - бели. В зимните спортове почти нямаше чернокож. За сметка на това, в бягането има много чернокожи. А в сумото рядко има някой неяпонец. И нямаше никакви проблеми. Расовото разнообразие не се регулира или налага. Всеки индивид се доказва сам. В едно си добър, но в друго не ставаш.Това е. А Люисчо е най-добър в мрънкането.

аф

Че расизмът вече е срещу белите, бре! Най-гадното е , че много бели вече толерират расизма срещу расата си .

Вместо да се бори, засилва расизма. Защо не си боядиса болида бял и с сложи няколко ККК по него?

Какъв расизъм бе момче? Черните са по-големи расисти от белите.

Добре че легна на легло Шумахер, та да станеш и ти шампион. Взе да ставаш досаден даже и на твоите маймунки.

бъркаш нещо. шумахер се отказа преди да "легне" още.

Взе да пресолява манджата вече .

С какъв расизъм се бори пък тоя. Цял живот един ден не е работил, баща му богат - от малък не му е липсвало нищо. И понеже иска да е център на вниманието, сега се бори с расизма

Стига вече скоро ще и white lives matter