17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама като взема милионите , тогава няма проблем. Както е казал народа - пази боже сляпо да прогледа

Формула 1 няма да свърши без Хамилтън. Ще дойдат други пилоти. Тъкмо ще има освежаване. Хамилтън е спечелил достатъчно, като се чувства уморен да се оттегли и да си гледа живота.

Идвай да караш такси у София. Ша ти сложим помпичка и ша те научим как се кара.

Ами да напусне. И аз като казах на шефа, че ми е много да работя по 230 дни в годината ми каза - кат не ти харесва, напускай.

много му се струват 65 работни дена в годината

и аз така. всеки де работя. никакво време за семейството си нямам.

Медиите търсят сензации, разбира се, и си измислят. Никъде не е заплашил с напускане, просто изразява неодобрението си към едно евентуално увеличение на състезанията. А като звездата на Ф1, всички прожектори в този спорт са насочени към него, със сигурнсот ако питате Льо Клерк или Вандорн (например) и те ще ви кажат същото, но тях никой не ги пита, защото са никой в Ф1. Елементарна папаращина.

Възроптя. Който, когото... неграмотници.

Ще "работиш" без да мрънкаш... ние как се настройваме за работа??

Маймуната си е продала задника и ще скача колкото му кажат Сега 21 му много 25 немислимо утре трябва 50 и ще скача щото е купена маймуна

За маймуна виж в огледалото! Пи-голяма маймуна от тебе няма! Освен майка ти, може би :)

Миии да са маха. Бах гу у мангала.

Нека състезанията станат 25, но всеки пилот да може да стартира в не повече от 16. Всеки тим да има по трима пилоти, които да са на ротация (16 е грубо 2/3 от 25, затова предлагам тази цифра. Може и да има по-удачни комбинации). Представете си колко по-голямо разнообразие и колко по-завързани битки ще гледаме. Кога водачите в класирането ще изберат да почиват и кога - да се състезават? Срещу най-големите си съперници ли ще предпочитат да карат, или ще бягат по тъча и ще се укриват от директни сблъсъци? Естествено, организаторите и спонсорите няма да приемат такава идея и ще реват като сарански мечки, така че такова предложение никога няма да се възприеме, но според мен за истинските фенове на спорта ще бъде много интересен за следене формат.

zeddd

И като се случи в някое състезание да няма и един от лидерите при пилотите кой ще го гледа? Все едно да платиш 50 лв за мач от Б група.

То и сега толкова вече ги гледаме. Направиха F1 пълна пародия.

Аз и в момента гледам състезанията главно заради битките от пето място нататък... :)