17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се тая! Роналдо си е супериграч, на който не му харесва да не го взима, да не го гледа и т.н. То па меси и неймар са китки за мирисане.

Ще видим живата легенда колко гола ще вкара в юве като няма играчи като модрич и други да му подават мишка

Това си е самата истина.Той бъквално провали Бербо с егоизма си.Трябва да има стремеж за лична изява ,но по малко

CR7 е жива Легенда на футболната игра. А кой е Златко Далич, че не се сещам? Когато този анонимник Златко Далич постигне Постоянството и Успехите на CR7 тогава да се изказва така "компетентно". CR7 показва в продължение на 15 години постоянна върхова форма и постоянна жажда за успехи и в резултат - 5 пъти носител на Златната топка, 5 пъти е печелил Шампионска Лига, Европейски шампион с Португалия и още куп високи отличия и това забележете в продължение на 15 години. А ако на този анонимник Златко Далич му махнем 7-те мача като треньор на Хърватска на световното в Русия 2018 - какво друго значимо е постигнал във футбола този Далич? Някакъв смешник критикува Легендата CR7 - жалка работа. Глупак е всеки тръгнал да критикува CR7 и Лео Меси - та това са двете най-велики футболни фигури за последните 15 години. Няма по-добри и по-големи футболисти за последните 15 години от Великите CR7 и Лео Меси ... когато трофеите и цифрите и вкараните голове говорят, то тогава и поплювковците като Далич трябва да замълчат ...

За съжаление един от най-добрите футболисти за всички времена е постигнал това благодарение на егоизмът си

Кристиано Роналдо пък, като се е залетял да играе в отбор предвождан от Далич. Далич, много си далеч от такива футболисти като Роналдо, стой си на гъза, ставаш смешен.

Този Роналдо си е един Говналдо. Пролича си когато кацна на летище София. Може да е голям майстор, но си е едно рядко лайно. Толкова.

Същото твърдя и аз от много време - Гела играе за бройката, не за отбора, феновете и играта. Иска да вкарва, да чупи рекорди, за да остане като най-най... Но е дърт вече, а Джуджето и сега е ненадминато по някои показатели.

Този португалски цингю провали и Бербо, когато играеха заедно.

МНОГО МИ Е АНТИПАТИЧЕН ТОЯ роналдо.

Откри топлата вода, велик футболист,но "малък"човек.......отдавна обикновеният зрител го е забелязал.......

Да, Роналдо играе и с двамата си крака.