17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Херо! Браво за куража и за абсолютно категоричния начин по който си го написал. По-добре казано от това, не може!

Абе, лесно се плюе, когато ти е изгодно така да се оправдаваш с провалите си. А когато на теб ти поднесат измислена победа и 3 точки, тогава мълчиш като пукал... Херо, Херо, защо се излагаш толкова наивно, и стига си хленчил, защото и на теб, ако ги преброим, са ти подарявали доста мачови в многото отбори, в които изкарваш хляба си. А иначе, има основание да търсим вина в реферите ни, особено в някои от тях, които сервилничат на делиорманци и на говедата... Май най-добре е да се даде право на "Шишо" Бай Венци да ги подгрява с 2-3 шамара преди всеки мач, за да им продухва далаверите от акъла...

Ал Бънди значи си признава, че когато е бил треньор на посочените от него отбори винаги се е ползвал от съдийски комфорт! Ал Бънди нали не си забравил,че ако не беше Ичо Проточанов никой нямаше да те знае що за ревльо си!

Само вижте #КОЙ отбор в последните 7-8 години е шампион и по какъв съдийски начин и всичко става ясно! А днес къде и как ще се тегли жребият за КБ, по коя телевизия ще се излъчват мачовете? Г-н Радост Каскетски защо още не се е самосезирал за едни 60 милиона окрадени от БМФ???

Плачко. Главатар на лумпенизирани зомбита.

100% е вярно това, което казва. Обаче колко са изнаглели от реферският съюз - на съд ще го дават!!!!!!! Цялата държава знае, че работата е много купена и продадена, но съдиите вече просто нямат срам, свян, страх - нищо... Пак всичко опира до подкупният ни съд и продажната ни съдебна система, която свири мача в полза на дебелите пачки. А, дори децата знаят, че схемата при съдиите е силно опорочена....

Ивайло Стоянов/свирил ЦСКА-БЕРОЕ" в предния кръг опорочи и мача между"Черно море" и "Левски".Раздаваше жълти картони на проклетия,а най-интересното,че се даваха жълти картони на черноморци,който вече имаха натрупани и вследствие на това петима титуляри не играха в следващата среща.Херо е на 100% прав.

Херо е прав.сватбата кабаков иорданов попов не изпускат кръг.все са на яслата.по скромните от време на време.и много хора мислят че някои отбори си назначават съдии.няма кво да се сърди бфс ами да направят всичко прозрачно.

Браво...

Абсолютно е прав.Вижте как свирят нашите чернодрешковци. А уж правилата са еднакви и тук и в Италия и в Англия.