Коментари - Ранен гол не стигна на Лудогорец за победа в Хелзинки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудогорец изпусна идеален шанс за класиране напред.

много слаб мач на лудогорец. тактически провал с опита да пазят резултат след гол в деветата минута и прибиране пред собственото наказателно. опит за преса - неутрализиран. технически много слаб мач с много брак в подаванията и в ударите към вратата. поне късмет имаха, та не им вкараха още 2-3 гола от чисти положения. десподов е кръгла нула в момента.

Чета коментарите и се удивлявам на критиките, граничещи със завист и злоба. Абе ненормалници, това е единственият български отбор, играещ в европейските турнири и стигнал до това ниво! Дори само с излизането си на терена, вече е постигнал много по-вече от всички български отбори. Много бързо забравихте какво направиха в турнирите "голямата работа" оранжево -червените хибриди, и най-вече резила на сините евроидиоти!

Та кой български отбор /дори и да е Лудогорец/ казваш,че е отстранявал Действащ европейски клубен шампион? Успехите на ,,оранжево-червените хибриди'',както ги нарече мангалско фенче,за сега дори и милионите на Домуз паша не са ги достигнали. Съдбата на Лудогорец е да изчезне със финансиста си. Колкото до Левски,същият към настоящия момент е подготвян да започне да става редовен шампион,след края на Лудогорец.Подуянци си имат стадион,за който не плащат наем,държавицата Бг няма да допусне със тях да се случи това,което се случи със ЦСКА.Ще им плаща задълженията,като им изпраща спонсори като Палм бет,а ако преди си забелязал им пращаше и други спонсори като Майкъл Чорни,Черепа и други подобни.Така,че всичко е ясно.Левски ще ви замени като шампион на страната,тъй като се ползва пожизнено от държавна протекция.

Тежко и горко на Лудогорец,след като Домусчиев и милионите/милиардите/ му изчезнат.Тогава ще настане СИНЬО ВЕЛИЧИЕ,и Левски ще е пожизнен ШАМПИОН.

Несбъднати мечти на син идиот! Нещо нормално.........

"..Това се случи в 9-ата минута, когато Бърнард Текпетей стартира перфектна контраатака, подаде на Каули, а той от своя страна изведе на отлична позиция Матиас Тисера, който останал очи в очи с вратаря не сбърка..." Какви прекрасни български футболисти. къде са нашите бре?Да не са по дискотеките в студентски град?

Абе ти от небето ли падаш, или живееш във времето преди 100 г. Във всички известни европейски отбори, преобладават чужденците. Включително и във "водещите" български отбори. Кефите се на Меси, Роналдо, на Левандовски, новата звезда на Барса. Ами те какви са за отборите си?

търсят тия две точки, но така става когато играеш за равен.

Нямахорец трябва да са много доволни. Голям късмет извадиха, че човека от сръбски произход не им подпали вратата

Мача си беше равностоен и много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса: http://prognozi.free.bg

Имали свястна защита? Отбор от ритни топковци, дето ритат топката без грам умисъл в главите им!

"без грам умисъл", демек неволно, без да искат. това ли имаш предвид? след гола им, това им бяха указанията - да се приберат и 30-35 минути да праскат безцелно топката напред. ама това лудогорец не го може още - да седи в защита и да пази резултат. и шимунджа трябваше да е наясно с този факт. а не да си прави експерименти!

Световното е в Катар, българските мачове в Рязгряд. Доста мюсюлмански спорт стана футбола и следователно е добре да се излъчва само в специализирани канали, за да не се обременяват финансово христяните.

Домуза е в немилост и не може да купува вече съдии...

Що за треньор трябва да си за да залагаш постоянно на това куцо магаре Десподов с нищо не допринася за отбора

Срамота. Едно време даваха мачовете на българските отбори по националните телевизии.

Още ли има такова нещо като национална телевизия?

Че от кога Цинганорец е български отбор? Шепа чернилки от Делиромана! Хайде няма нужда! Не да давам пари, ами на мен да ми дават няма да ги гледам тези гнусни ре3аци!

Както казват на английски, ха-ха-ха. Засега всички са отдясно, пак на английски, ха-ха-ха.

ти пък едни биволски лайна си изтърсил, пак на английски, хехехе...

Как може, такъв мач, касаещи български отбор, да се дава по телевизия с ограничен достъп. Това е Упсурдестан! Да беше на Диемите, добре, а то... Дано падне, за да може Домусчиев да се сети, че колкото даден мач е по достъпен, толкова повече поддръжници ще има за отбора му

Ми плати си бе. Аман от авантажии.

Аз съм си платил и го гледах.