17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много силен футболист. Не виждам кой ще пребори Шумните тоя сезон. Гуардиола започва да вкарва класа в отбора. Това не се гради за 6 месеца.

"В 35-ата минута германският национал пусна хубав извеждащ пас към Холанд и той бутна топката покрай Томаш Фабиански преди да бъде съборен от вратаря" Първо, прекръстихте човека, титулярният вратар на Уест Хям е Лукаш Фабиански. Второ, той се контузи още преди дузпата, а нарушението направи влезлият преди това резервен вратар Ареола. Трето, хубаво е пишещите статиите поне малко да разбират от футбол.

Линия в защита , е престъпление спрямо футбола . Поредното доказателство , втория гол .

Хааланд. Какъв Холанд. Холанд може на викате грешно на Нидерландия.

На норвежки буквата Å се произнася като О българско . Когато нямат норвежка клавиатура буквата Å се изписва с двойно AA , така е стандарта . Тоест правилно е да се изговаря Холанд ,така и звучи ,редно е на български така и да се пише Холанд .

В цял свят го казват Хааланд. Ние специалните сме тръгнали да побългаряваме имената.

Я си пусни ю туб и чуй как му изговарят фамилията. Никой не казва Холанд.

Какво да пускам youtube. Мача го гледах с английски коментатори. Всеки път казваха Хааланд

поне гледайте репортажите,ако не гледате мачовете-дузпата я направи резервният вратар,който замени Фабиански заради контузия при сблъсък със съотборник....

Тоя ако отиде в Юнайтед, кариерата му ще замине с тея дървета като Фред

В Дир никой не се интересува от спорт. Само тролове за и против Русия и САЩ.

При толкова класни играчи сити играе най- непривлекателния футбол. Всеки непредубеден зрител би предпочел да гледа Фулъм-ливърпул пред мача на сити.

Много наперен и типично по норвежки арогантен ,но има защо.Идва от държава където от бебета ги учат ,че са номер едно в света,имат дамочувствие( не винаги подплатено с умения) ,не е момче ит бедна африканска или латино държава и затива е наперен,не чака да му дадат френски ,немски или английйски паспорт - с две думи дреме му

Брайвик на какво ли са го учили като млък ?

Рядко съчетание на височина, сила, повратливост и бързина. Ако не се котузва, ще е абсолютна машина, особено с всички подавачи около него дето ще го захранват с положения - Де Бруйне, Фоден, Марез, Грийлиш, Бернардо Силва (ако остане), Гюндуган..

Мачът с чуковете беше менте. Изобщо не дава реална представа.