17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циркаджия, платено му е! Целта е ясна-той може да играе с парцал, а вие не искате да ги носите!

Ей от коментарите пак се вижда, че българите сме най-умните, най-разбираме от всичко и конспирациите нас не ни ловят. Някаква топ мистерия е защо сме една бедна прогнила от корупция и мизерия държава. Някой друг е виновен, няма как да е изключително простото население което от всичко разбира и най-може от всички! Човека, ако иска и с чувал на главата може да играе, това си е негов избор, ама не, трябва да е като ганьо иначе е прост.

Защо са тез жлъчни коментари,така е преценил,на никой не пречи! Еййй всички всезнайковци уууууу

От 100 години насам :)))))))

Да си слага направо каска за мотор :) То бива бива идиоти ама тоа кърти яко отвсякъде! Напрао да спира да диша и нищо няма да му влезе ... Вируса ще мине през всички, все тая дали си с маска или не. Баси тъпака!

не са съгласни с теб хахахах

Пожелавам ти всички около теб да се разболеят, няколко да си заминат и тогава да ходиш да обясняваш как всички трябва да го минат, миндил.

Много не си отваряй устата че , гледаш ти си се гътнал преди всички...не кълни за да не ти се върне.

Пълен идиот. Тъп,тъп,тъп. Вируса влиза през кожата,очите,лигавиците. Заради такива уроди света загива. Дано да се ваксинира и да пукне по-бързо.

ковидиоти не са съгласни с теб. явно ще си останат ковидиоти

Пълен идиот. Тъп,тъп,тъп. Вируса влиза през кожата,очите,лигавиците. Заради такива уроди света загива. Дано да се ваксинира и да пукне по-бързо.

Да вземе да си надене и един капут, че то не терена е много по-вероятно да влезе в близък контакт с някой от "другия бряг", отколкото с ковид позитивен.

капут - няма нужда от капут

На майка ти може и да го надене, смешник

те така си ходят, мексиканските бандити

разсеян педераЗ....пича е от Хондурас! :) :)