17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А почакай малко Христо, почакай, защото ЦСКА ще загуби в София!!

Колко време ЦСКА ще играе без голаджия? Журналистите постоянно коментират колко се борил Али Соу. Добре, ама не трябва ли първо да вкарва голове, а после да се бори, ако трябва някъде другаде? С новите играчи, ЦСКА е доста приличен европейски отбор, който, ако вкарваше дори 50% от положенията си щеше да има само победи!!! Погледнете само последните резултати на отбора!!! Като нямаш футболист, който да вкарва поне 50% от положенията в един мач, а другият отбор ти вкарва по един гол, какви резултати може да имаш? Какво като имаш приличен европейски отбор? Треньорите с какво са виновни, че отбора не побеждава - в Кърджали, сега в Рим, преди това на колко още места...? С Али Соу пропиляхте толкова много мачове, наши надежди и последни 2 години, като привърженици. И тази година "отива" на там. На какво всъщност да се радваме - мачът вчера беше нарисувана 2-ка, ако имахте голаджия. Така ще е и нататък - равенстава, ако другият отбор не ни вкарва голове. И случайни победи, ако някой от другите играчи успее да вкара гол.

Ицака с тея суджуци е предобрил. Лудгорец е в пъти по-успешен в Европа. Иначе ако гледаме история и факти, то изобщо няма вече ЦСКА.

Калъфкаджиите вият на месечината... говеждо с рога и копита... аре у селската група, където ви е мястото!

Разградското кълцано с гел колко паднаха?

Явно деменцията гони вече нашия Стоичков!Заприличал е на дядка!

Гледал съм повечето мачове на ЦСКА с чужди отбори през 70-те и началото на 80-те години. За тогава казаното е вярно. Само че от няколко години това ЦСКА го няма. А и преди това беше я закършило доста. Литекс никога не са били кой-знае какво и само преименуването няма как да ги промени. За съжаление в последните години имаме само един отбор, който се представя прилично в Европа, ама с неговия модел футболът ни няма да прокопса..

Кое ЦСКА бе Ице? Нашето или на Литекс

Кое ЦСКА бе Ицка, че стана объркано

Ама туй е ЛитИкс.

Браво на завърналия се към корените си евробоец ЦСКА. Каква само разлика с вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ

Това май са традициите на Литекс

Не е интересно вече, Джиросани Евроидиоти.

Чорбата действително бяха много силни в този мач! Трябваше да набутат поне 5 гола на " вълците".

Абе за една бройка на тях да им го набутат.