17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чорбата действително бяха много силни в този мач! Трябваше да набутат поне 5 гола на " вълците".

Браво на завърналия се към корените си евробоец ЦСКА. Каква само разлика с вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ

Ама туй е ЛитИкс.

Кое ЦСКА бе Ицка, че стана объркано

Кое ЦСКА бе Ице? Нашето или на Литекс

Това май са традициите на Литекс

Абе за една бройка на тях да им го набутат.

Гледал съм повечето мачове на ЦСКА с чужди отбори през 70-те и началото на 80-те години. За тогава казаното е вярно. Само че от няколко години това ЦСКА го няма. А и преди това беше я закършило доста. Литекс никога не са били кой-знае какво и само преименуването няма как да ги промени. За съжаление в последните години имаме само един отбор, който се представя прилично в Европа, ама с неговия модел футболът ни няма да прокопса..

Явно деменцията гони вече нашия Стоичков!Заприличал е на дядка!

Разградското кълцано с гел колко паднаха?

Калъфкаджиите вият на месечината... говеждо с рога и копита... аре у селската група, където ви е мястото!

Не е интересно вече, Джиросани Евроидиоти.

Ицака с тея суджуци е предобрил. Лудгорец е в пъти по-успешен в Европа. Иначе ако гледаме история и факти, то изобщо няма вече ЦСКА.

Колко време ЦСКА ще играе без голаджия? Журналистите постоянно коментират колко се борил Али Соу. Добре, ама не трябва ли първо да вкарва голове, а после да се бори, ако трябва някъде другаде? С новите играчи, ЦСКА е доста приличен европейски отбор, който, ако вкарваше дори 50% от положенията си щеше да има само победи!!! Погледнете само последните резултати на отбора!!! Като нямаш футболист, който да вкарва поне 50% от положенията в един мач, а другият отбор ти вкарва по един гол, какви резултати може да имаш? Какво като имаш приличен европейски отбор? Треньорите с какво са виновни, че отбора не побеждава - в Кърджали, сега в Рим, преди това на колко още места...? С Али Соу пропиляхте толкова много мачове, наши надежди и последни 2 години, като привърженици. И тази година "отива" на там. На какво всъщност да се радваме - мачът вчера беше нарисувана 2-ка, ако имахте голаджия. Така ще е и нататък - равенстава, ако другият отбор не ни вкарва голове. И случайни победи, ако някой от другите играчи успее да вкара гол.

А почакай малко Христо, почакай, защото ЦСКА ще загуби в София!!