17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще повторя: 1. Трябва да се научат в БФС, че успехи може да има САМО АКО се "гласува" доверие на МЛАДИ и ИЗДРЪЖЛИВИ 24-25 годишни момчета, СПОСОБНИ ДА ОБРАБОТВАТ И ПЛАСИРАТ ТОПКАТА "В ДВИЖЕНИЕ", а не - някакви стари "баби" ,на 30 и кусур години!! Основното е ВИСОКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ 90 МИНУТИ И СЪЩЕВРЕМЕННО "ТРЕЗВ" УМ за реална преценка. Най-слабата игра на терена е СВЪРЗАНА С ЪС СТАТИЧНИТЕ ИГРАЧИ , водеща до телесни сблъсъци и сериозни нарушения. Вижте как играят АЯКС, ЛИВЪРПУЛ и др. и 2. ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ със сериозна подготовка и селекция на КЛУБНО НИВО плюс безпристрастно и независимо от външен натиск БЕЗПОГРЕШНО съдийство.

Струпало им се? Лелеее...наложило се да играят два мача... Абе цървули некадърни, всички го правят. Вижте се какви сте калпави, 2 паса не можете да вържете, цяло второ полувреме нямате удар към вратата на галактическия отбор на... Косово. Срам и позор. Пълни безхаберници начело с една темерутеста мижитурка, която вкарва жащитници да брани резултат срещу Косово.

Петнайсетина години не бях гледал цял мач на "лъвовете". Снощи го гледах от край до край и сега съм сигурен, че следващите 15 изобщо няма да ги гледам. Такова безсилие, липса на елементарни умения и техника, да не говорим за идея... И Алекс Фъргюсън да дойде за треньор, с този "материал" само ще се опозори. Светлина в тунела няма, както отдавна каза Бербатов и напусна отбора...

Ами прав е Хубчев да е доволен след двата мача. С тая игра направо си бяхме загубили и в двете срещи и едва додрапахме до равните резултати. А в първата среща съдията направо ни го и подари.

За тази наша слаба игра двете равенства са си победи!

тия са сбъркали професията си.

физиономията на Кубчев на снимката - дебилна и не знаеща къде се намира

Хубчев дали е гледал мача?

Мисля, че момчетата излязоха и се бориха според силите си без да се жалят срещу много мотивиран и на книга по-класен съперник ( повечето от играчите им са в по-силни отбори от нашите). Така че не мога да разбера очакванията и коментарите на повечето от запалянковците. Виждаме резултатите и на другите ни съперници - единствено Англия е изявеният фаворит. Така че не бива да прибързваме - да, две равенства, но те в крайна сметка могат да ни класират. И нека малко да се замислим ние допринасяме ли с нещо с плюенето си! Лесно е да си седим тука и да се косим, а подкрепа от нас никаква. Косоварите правиха някой просто ужасни грешки в защита но публиката им не спря да ги подкрепя, нали?

Вместо да коментирате вземете и вижте причините за състоянието на футбола ни днес и като цяло спорта в БГ. Какво да очаквате след 30 години на насилствена разруха на държавата, вместо да коментирате излезте и махнете мутрата и неговите брокери от властта.....иначе това което гледате сега в нашият футбол, след 5 години ще кажете че е бил добър отборът ни в сравнение с пропуснатото бъдеще на страната ни и футбола ни.

Играли смо добро али смо немали шансе...

Гола вода! Нещо не бяха за гледане нашите, а косоварите просто си играха хората. Явно това е нивото на футболистите. На вратата сина на шефа на БФС просто не беше за поста, но очевидно други вратари няма. Както се казва толкоз можем!

Вече ми е безразлично, дали ще паднем или ще бием. Вървим надолу .... България е на последно място в ЕС. Няма начин футболът да е по-напред

С подобен матриал и Гурдиола, едва ли би сторил нещо различно. Все си мисля, че отбора на Лудогорец , ако бяха пуснали да ни представи, щеше да е по-успешно.

В Лудогорец играе само 1 българин.

Играе един българин, безспорно, но ако можеше да играе Лудогорец, биха ни представили далеч по-достойно.

С триста зора изкарахме една точка у дома срещу Черногорците( и то с помоща на френския съдия, който ни "подпря" със съмнителна дузпа), снощи ингилизите като гости си направиха с тях рутинна тренировка с още 5 гола във вратата им...Като гледам "дебелоочието" снощи в изказването на Хубчев от Прищина СИ МИСЛЯ САМО ЕДНО: С КОЛКО ГОЛА НАД 5 ЩЕ НИ БИЯТ ИНГИЛИЗИТЕ СЛЕД ДВЕТЕ ИМ ПОБЕДИ С ПО 5 ГОЛА ОТ ДВА МАЧА ?! ТОГАВА ДЕЙСТВИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕН ДА ХВЪРЛИ ОСТАВКА !!

Нашите тренират защитна игра за да паднат от англичаните до 7 гола!

Поне да бяха научили малко нещо от негрите. Тия на Лудогорец не могат да се опрат.

тоз друг мач ли е гледал жив късмет реалният резултат можеше да е 3:1...резил просто срещу Англия по-добре да не излизат двата мача 10:0 не мърда...

Като писах след миналия мач, че от треньор-темерут няма как да очакваме да мотивира отбора, мнозина слагаха минуси, Е, що не слагате и сега, бе, разбирачи? Тоя, като ББ, живее в някакъв собствен, измислен свят, където всичко е цветя и рози и върви по мед и малсо! И пак е доволен!!?? Но не каза само от какво е доволен, тоя! Явно сме наблюдавали различни срещи! Защото аз не съм!!!

Дават ли си сметка, че "успехът" им е срещу отбор и дори напризната от всички "държава", която е невръстна на години. Т.е. тези "футболни титани" не могат да преборят един тим на държава с население, колкото София. Иначе медийно започнаха да ни обработват за следващия разгром при гостуването на Англия.

С две точки сме на второ място и се класираме към момента. Така ще е до края. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Само не стана ясно кое ще остане така до края : Ще останем втори или само с две точки? С подобна игра, май ще е второто.

Падна ми в очите! Безхарактерна мишка! Чак предупреждава да не го питат! И нагъл! Харесала му играта, били сме втори в групата и засега сме се класирали.... Ще последваш съдбата на испанския тренер, който се заигра с Реал и изостави родината си! Родоотстъпник!

От всички Бордюров е най-голям реалист и казва нещата както са.

За говедо, каквото си е направо чудно да хвалиш цесекар

Няма по-голяма обида от това да ми кажеш, че съм говедо!!! Ама и чорбар не съм. Иначе Бордюров си е от Латекс и няма никакво чудо в това да кажеш каквото мислиш и виждаш.

тия какви ги дрънкат, сякаш живеят в някакъв паралелен свят

Супер зле

Поне сме реалисти..