17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски за да не бъде отбор от некадърни футболисти, трябва да ги назначават с минимални заплати. Заплащането им да бъде според представянето. Някои може да получат хиляди левове на мач като премия за добре свършена работа, но други могат да бъдат толкова глобени. Освен това не се ли довърши стадиона, никога няма да пробият на Евро турнирите. Дори и в първенството ще останат посредствен отбор който разчита на съдии и на публика. в кипър ако играеха всички юноши никога нямаше да допуснат да им вкарат три гола за осем минути.

Е Хубчев, ти поне се раздаде на 100% и видяхме резултата! Само ти не разбираш че Миланов е тотален некадърник и с играта си е изключително рисков фактор. Но като изявен лизач ти продължаваш да го пускаш и да съсипваш усилията на отбора! Дано ти уври кратуната и да направш нещо свястно

Типична европейска вечеч за левски и ЦСКА

Поздрав за всички говеда от свинската чума!

Хубчев, Хубчев, ти си смешник. От тебе и чеп не става, мойто момче. Левски в момента има най-добрия състав от всички български отбори а само той се изложи в лига Европа. А кажи защо? Защото си некадърник, затова...

К"р за Уефски, вечния евроидиот!

Ко стана бре Танасее, Уефски пак се доказаха, че са евроидиотииии.

Свинска стига се оправдава. Всеки мач все някой му е виновен: то не бе селекция, сега пък новите футболисти. Уж бил фаворит преди мача, сега говори колко добри били АЕК. Нещо се обърка този човек.

Говедата толкова могат... Какво чудно?

А бе, Хубчев, и ти ли наливаш масло в огъня за червения картон. Коментаторът явно никога не е играл футбол и му е простено да говори за пресилен жълт картон, но ти би трябвало да си абсолютно наясно, че втроият жълт картон си беше 100% жълт!