17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тези,написали писмото,да работят една година даром на своите чорбаджии.

А когато отидеш да си купиш хляб не те питат нищо, а искат да си платиш. Ако работодател не плати на работник в срок ще се надигне такъв вой...

А сегашният треньор,Станимир Стоилов,защо не работи даром,за да спаси Левски!?

На фьеновете на лецкито все някой им е виновен. Какво означава това писмо? Щели да чакат десетина дни?!? И после? Ама това си е чиста заплаха! Или…или! Като сте харчили това, което нямате - сега фалит. И във фалитите сте втори. Вечно втори.

Нямам доверие на Сираков, от както заигра в Славия и се подиграваше на отбора и привържениците му. А ако Хубчев беше напуснал по своя воля, вероятно щеше да плаща неустойки.

Мизерници, този клуб не заслужава това име само го позори. Пълна излагация Апостола не заслужава това петно от хора които не си плащат задълженията...

Сигурно Сираков е платил по 50 лв. Ма десетима фена да напишат писмо. А Хубчев и екипа му трябва да си получат парите до стотинка. В Европа се плаща, и затова се мисли преди някой да се изгони. Той беше треньор на националния и сега можеше да бъдем на европейското. А след това Хубчев да си намери отбор в Бундеслигата.

...явно не смеят да му правят борчески номера... и сега подли сугестивни методи.

Levski e chadtna firma Kakvo drugo ima da se komentira

Най-подходящо би било до ги прикани да си ЕП лелина

Господин Хубчев, ще изчакаме десетина дни, за да имате достатъчно време за размисъл. Пикльовци! И след 10 дни какво? За храна на кучетата не ставате дори, жалки дрогирани хаймани!

цитирам най-точния коментар , който видях до сега в мрежата: " Докато в нашата мила татковина хората с 3 грама мозък не разберат какво означава думичката ДОГОВОР, то няма никакъв шанс за нищо. В случая имаме подписан двустранен ДОГОВОР. В договорът има срок, права и задължения на ДВЕТЕ СТРАНИ. Когато едната страна НАРУШАВА договора, най-нормалното нещо на земята е другата страна да си потърси ДЪЛЖИМОТО по този НАРУШЕН договор. Не зная как по-просто може да бъде обяснено на хора, които все още живеят в свят, в който проблемите по договорите се решават с декларации, заплахи и декрети. Няма абсолютни никакво значение дали някоя от страните по договора се казва Левски, ЦСКА, Хебър, Манчестър Юнайтед или Удинезе. "

Е,кой е сключил трудовия договор и кой го е Освободил? Фирмата да се оправя.

Хубчев си има минимум "1 милион причини" да не им отговаря :-)))

ОК момчета отказвам се от дължимия един милион заради вас.А вие какво ще направите в замяна стадиона ли ще кръстите на мен работа ли ще ми намерите?

И ултиматум от 10 дни.След това ще го убивате ли?

Защо феновете на лецка не са тук да ни обеснят за морала в този спор, а пишат под статията за великия ЦСКА, която даже и не разбират? Капацитетът СУ -152 да си пие хаповете и да коментира, че иначе какъв фен е? КЗЛ

Хубчев трябва да си вземе това, което му се полага, а "Левски" и феновете, да се оправят, както намерят за добре!

Хахахахахах, искам да ги видя тия "фенове", ако на тях някой им дължи близо милион как се отказват от него... :))))

А Насо Гъзо, защо не продаде къщата, оценена на 5-6 милиона лева и да финансира Левски.Нали от Левски е получил всичко това .

Ако още ..Левски" е отбор на народа трябва да си изпълнява договорите. Сираков взе без пари акциите от Божков и прие всички активи и пасиви и прекъсна договора на Хубчев и екипа му..Сега се гъне и настройва част от привържениците да пускат декларации и ред други простотии. Сираков с 1 милион ако изплати тези задължения , бълха го ухапала.

Плащай !!!

Как го не е срам от хората. Иска пари които не е заработил.

Фирмата да се оправя.

Има договор, изпълнявай го. Важи и за двете страни А това за благородството са детски приказки в света в който живеем Така че Хубчев не им е виновен. Ако не искат да плащат - има съд Но май не става, така че дай да разлаем кучетата.

Защо не призоваваха глупаците прекратили подобен договор без да имат и представа каки от къде ще платят неустойките? Вината е изцяло на тези подписали и на тези прекратили договора. Тях трябва да обвиняват за последствията. Хубчев много добре ги познава и затова е предоставил изпипан договор и условия.

само така Хубчев. никакво отстъпление пред неграмотните писания на група наркомани, наркопласьори, крадци, биячи, а вероятно и убийци- измет предвождана от насо илиянов раев. ЗАКРИВАЙ

Да не си луд да се откаЗваш, насо гъза да му мисли наали е мъж