Хубчев: Три победи не стигат за манталитет на победители

"Не сме се поддали на психо-атаката на треньора на домакините", категоричен е наставникът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен съм с теб,но виждам Бодуров ,Десподов и Неделев,като добри играчи.Тошко започна да добива самочувствие и това е добре,а другите двама си го имат. Колкото до останалите, толкова са еднакво зле,че можеш да ги подбираш на лотариен принцип от всички играещи в чужбина и първа лига.

Еми толкова си може отбора. Сега спокойно можехме да не сме с 9, а с 2 точки. В София беше чист късмет, че победихме Норвегия, те ни надиграха, предишните два мача също спокойно при повече късмет за опоненти и малко малщанс за нас завърщваха 1:1. Момчетата се трудят здраво имат 9 точки от четири мача, съвсем прилично е. Нашето място е в С потока, в В ще ни бият като мачета у дирек и ще има само "слаб наизонален", "жалки", "трагедия" и т.н. Това ни е нивото и щом сме в челните позиици на групата ни, значи отбора се труди.

Не сте нужни никому с подобни коментари, не сте градивни и интересни. Сменете си отношението към отбора, към живота и към себе си...ще се почувствате по-щастливи... За мача няма да ви говоря, понеже или не сте го гледали или нищо не сте видели....

Трупчев, върви се скрий в някоя кръчма и там си пробутвай трябва размисли.

Шокиран съм не от резултата, а от играта.Може да преувеличавам,но по-слаба игра на националния отбор не съм гледал.И още по-лошото е,че нито треньорът нито футболистите са го разбрали това.Хаотична отбрана от типа "боксова круша",бавни,невладеене на топката,никаква идея в нападение...Сбъркана треньорска стратегия за дефанзивна игра.Очакването за две бъдещи победи е илюзорно-слаб отбор,зле трениран и какво ли не.Хубчев,просто си върви,докато е време!Спешно назначаване на нов треньорски екип и радикални промени в състава-ат сегашния могат да останат 4-ма играчи: Десподов ,Чорбаджийски,Попов,Бодуров.