17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Америка си зоби лекоатлетите от десетилетия. Имаше документален филм за Карл Люис 6 месец преди Сеул с допинг. Покрито разбира се.

... не е клепнала на нарежданията, кога да бие и кога да пада! Ако беше рускиня отиваше и медал и федерация... аршинът не е двоен, петорен е!

Напослееък зачестиха случаите с "американските олимпийски шампиони" хванати с допинг. Ама те без да искат беееее

Не вярвам на тази долна инсинуация, американските спортисти не употребяват допинг никога, ама никога...

и аз не повярвах..освен това е черна ...звучи расистко ....цветът на кожата и изключва тя да е вземала допинг...

Някой помни ли как една чистачка на времето "изпотроши", естествено "съвсем случайно", всички контролни проби на краварските спортисти?

колко американски спортисти лежаха в пандиза или им отнеха всички награди , защото в щатите приемът на допинг попада под ударите на наказателния им кодекс ! промосковско тъпаче чукни в гуглето ланс армстронг и виж кво му се е случило ..преди тва е победил 6-7 пъти в Тур дьо Франс ! чукни джъстин гатлин неколко пУти олимпийски шампион и виж как са го отсвирили и всичко това го прави Американската анти-допинг агенция (United States Anti-Doping Agency, USADA) чукни марион джонс няколко пУти олимпийска шампионка и виж колко пандиз е отнесла ..няма да ти ги изброявам повече ! в Московия може да се зобиш колкото шещ с допинг и няма член в наказателния им кодекс , който да подведе руските спортисти под наказателна отговорност ! схващаш ли разликата ушанке недна !

Колко ?

А ти чувал ли си за това че тая новина беше фалшива?

Но другото си е вярно-)

Щом е американка , няма да има наказание. За допинг се наказват само руските спортисти.

Тича си колкото може, усмихва се колкото може и като опадат напомпаните каки пак ще е №1. Е ми евала!

Пък на един руснак му отнеха две олимпийски титли със задна дата, щото "имал висок хемоглобин", раиш ли.

А защо не накажат краварската федерация? Тази пръдла не е изолиран случай, Фелпс също го хванаха, онзи Армстронг също ... Педалите от УАДА доказват, че са лайноядци!

Различаваш ли любителски от професионален спорт?

Ааа не знаех че олимпиадите са любителско съзтезание...а и не знаех че Фелпс си плувал ей така защото е любител...добре че не просветли

т.е. аз мога да се включа в олимпиадата в Токио защото съм любител спортист....

Айде пак нашите!