Хванаха с кокаин футболист със 121 мача в родния елит

Стефан Христов е шофирал след употреба на наркотичното вещество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мурви ,бело и царско село те това е живота бе пустиняци

Я..пак....за какъв елит говорим..:))) Разсмяхте ме искренно:))))

И от КЪДЕ е взел Наркотиците ?? Сигурно някой Трафикант на Наркотици и африкански Маймуни му е дал наркотика, за да му ОТКРАДНАТ Работата като футболист и Парите и да сложат някоя маймуна на неговото място !!!

КВООО??? хахахахахаахахахахахаха или си адски заблуден или изключително прост

Абе не се застъпвам за него ама ми изглежда нагласена постановка. Явно е "настъпал" някой който не трябва. До сега аз не съм чувал при проверка от пътни полицаи и положителен тест за някакъв вид дрога, да организират веднага обиск на жилище или хотелска стая.

Не си чувал ама взимат и колата и правят обикск у вас. Само Джамбазки като го хванаха дрогиран му писаха, че е пиян и се оттърва.

и ако е положителен.... се прави веднага обиск у вас. хахаха хем не знаете законите хем се правите на умни хахахахах

Toва българските "професионални" футболисти (то и футболисти май трябва да е в кавички, ама хайде) са по-прости и тъпи даже и от агитките ... което само по себе си хич не е лесно ...

В последните четири години Христов бе част от елита на България... Бистришките тигри на лойко методиев и селяните на стойне дето претендирали да са царски селяни... Е.ах ти елита!?

В последните четири години Христов бе част от елита на България, като игра за отборите на Витоша (Бистрица), Дунав (Русе) и Царско село. ЛЕЛЕ! Какъв елит само...