17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае Роналдо какво значи глад не са имали средства той е търсел жената от Макдоналдс която му е давала бургери безплатно.защо уважавам Роналдо защото независимо от натрупаните средства продължава да работи неуморно.

Имаше футболист от Южна Америка, дето е бил бездомник. Играеше в Германия.

Слава богу има и нормални коментари в нета. Браво на първия коментар на Гого: "Роналдо ще доплати лечението , дано се оправи детето" Бъдете нормални хора, не оставяйте злобата и глупостта ви да взима връх в мислите и действията ви!

Както виждате, ако помислите са ви добри, даже и в яда си, че са ви отменили истински гол ще можете да правите добрини. Явно господ е бил много щедър към Роналдо, освен че го е направил супер футболист, го е направил и много добър човек - като дарител за добри каузи. Дано и сега да направи същото.

"Един от служителите я е взел от тревата до вратата, като е мислил първоначално да я прибере като сувенир или да я дари на музея на Сръбския футболен съюз като ценен експонат. После се е сетил за прочетен наскоро материал, посветен на битката на семейството на Джурджевич и е направил връзка със семейството на детето още на следващата сутрин. " Браво!!! Велик човек! Господ да го дари със здраве и дълголетие!

БРАВО

Роналдо е голям. И футболист, и човек. Даже и неволно, пак прави добрини. Кралят на футбола. А няма нито грозни татуировки, нито дълга черна брада. Нормален човек. Ето, затова е голям.

той е изключително голям.....ПЕДАЛ. Не е хвърлил лентата си с благотворителна цел. Случайно съвпадение на обстоятелствата и умна идея на служителя от стадиона.

SirBob

Чета коментарите по-долу и се чудя на идиотията ни. Главното е в тази новина е човещината, проявена от един човек за спасението на едно дете. За ТОВА става дума, а ней кой кого прецакал еди кога си.

За кой човек става дума? Доколкото разбирам сърбите са си взели лентата и обявяват търг.

SirBob

Ами за сръбския служител на стадиона очевидно и подетата от него инициатива. Трява да се прочете и осмисли новината все пак.

Пунчо! Първо се чете, пък после, ако главата ти роди нещо умно, се пише!!!!!

2.5 млн ЕВРО?????? Не #кой олигарх че си напуни джебовете!!!

Сърбите винаги са били долни и гнусни-плюят по Роналдо и Португалия, прецакаха ги по долен начин в този мач, мразят запада и са русофили,но използват капитанската му лента да изкарат пари уж за благотворителност !

Какво "долно и гнусно" виждаш , в спасението на един детски живот???? Малоумен си, иди се обеси някъде тихо, без никой да разбере! Няма да липсваш на никого !!!

тебе от коя психиатрия те изтърваха ? Въобще не си разбрал горния коментар ! Скрий се някъде !

Съдията, който не му призна гола, сърбин ли е?

не е сърбин, но сърбите ако бяха човеци щяха да се намесят и да искат признаване на гола..а те си замълчаха понеже са тъмни балкански шушумиги..

Че имаше гол, имаше, прав е Роналдо да беснее, но да си капитан и да хвърлиш капитанканската лента като парцал е като да си заплюеш националния флаг. НЕДУПОСТИМО е според мен!

Аз си бях коментирал, че трябва да го накажат самите португалци за това.

ненормален свят... лентата на някакъв олигофрен

Голям смях ! Сърбите се излагат !

Роналдо ще доплати лечението , дано се оправи детето