И без да играе, Федерер удари по приходи Роналдо, Меси и ЛеБрон за 2020-а

Маестрото е увеличил банковата си сметка със 106 млн. долара за годината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тои ги засложава , нашата мутра не ги засложава

Кайли Дженър Безумието на времето в което живеем

Защото е най-класен играч от всички изброени. Класата му работи за него, което няма как да стане със селяндурската физиономия и изцепки на Джокович.

Срам и позор хората умират тези за пари говорят!

Тъй ще е свако.

Федерер, Роналдо, меси, Леброн - сиромаси хора вадещи си хляба буквално с пот на челото. За тая една година Илон Мъск направи 80 милиарда без да се препоти даже.

tonk11

Я виж Безос.

Безос имането си го има от по-по-лани. Тая година Мъск е първенец по приходи.

Каква е разликата между ТРУДНО и НЕВЪЗМОЖНО.Трудното нещо все пак е постижимо,осъществимо... Невъзможното е неосъществимо,непостижимо.Обикновено дадена дефиниция се разбира най-лесно с примери.И един много хубав пример за невъзможно нещо е ДА ОБЯСНИШ НА ЕДИН ГЛУПАВ ЧОВЕК ЧЕ НА ТОА СВЕТ ИМА И ПО-ВАЖНИ НЕЩА ОТ ПАРИТЕ.Представятели си колко са тъпи теа дето ви пробутват такива тъпотии като таа статия,СЛЕД ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ НА ХОРАТА ТАА ГОДИНА.Момчета що не си идете на село при свинете и говедата от дето ваще родители беха доведени от окупатора русия която "освободи" БГ.Идете си там и нема да мъчите хората с ваща глупост.Очевидно ваща тъпота е невъзмож да бъде излекувана.Така че приемете моя "дрОдарски" съвет.

Напълно заслужено! Той много, много години работи за името си, сега нека името му поработи за него и семейството му.

щом ги заработват за година спокойно дори само една година да се лишът от половинатс бедей повече и ги съберат в еднс сметка от която на всяка по бедна държава да се паднат по няколко милионацевро и да са само за лечения нс деца за които постоянно се събират пари...ковдчега джобове няма

Деди, айде запри се вече. Напълнил си гушката, дай път на младите.

Да не играе от февруари-какво повече да направи?