17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕКТОР Г, МОЖЕМ И БЕЗ ВАС

Доживотни забрани на всички тея Животни, Кюстендилци и тем подобни дилъри от крайните квартали - да си гледат ФК Обеля и Люлин, да се сбият с другите ултраси по кофите, не ни трябват

Точно така, може и без вас. Аре на Сатурн...

Голямо излагане. Ако не ви харесва отбора, създайте си нов като малоумника от Бистрица и правете каквото искате. Не сте нито лидери, нито фенове, вие сте жалки комплексари.....

Колко са любезни всичките :))) Едните ги помолили да се махнат и да бъдат съпричастни, а другите ги помолили да им оставят право и те да имат мнение и да не им дават наклон на оная работа. Проблема е, че не уточнили мярката на вежливост. Тия от "Сектор Г" като видни интелектуалци били настроени за полемика и спор, а на другите "простаци" им дошло до гуша ми теглили една майна :)))

Да взима мерки.Очевидно милицията я е страх от наркоманите на Росен.

мн интересно е как ултрасите дойдоха от Армията в сектор Г на Националния стадион? вариант 1- полицията ги пуска без билети и без да се усъмни че могат да станат ексцесии/ каквито и станаха/! Вариант 2 - копили са си билети или аб.карти и влизат на стадиона без полицията да се усъмни че могат да станат ексцесии/ каквито и станаха/! предложение към г-н Гриша Ганчев- символична цена от 1,00лв. за билет за сектор Г с максимална охрана- сектора ще стане отново ЧЕРВЕН с подкрепящи го фенове. P.S.Някой разбра ли защо "верните ултраси", които гонят от "тяхната зона" младите фенове ,бойкотират мачовете на ЦСКА ?

Кои сте вие бе, та да определяте кой къде да гледа мача? Сектор Г снощи беше полупразен, имаше няколко човека които спокойно си гледаха мача, докато тия @РМЕЙСКИ ГОВЕД@ не нахълтаха! Какви сте вие бе, подлоги, кой ви дава право да изблъсквате хората, дошли да се насладят на една от най-големите победи на ЦСКА?! За каква солидарност ще ми говорите вие, след като не само сте спрели да подкрепяте отбора, който се бори мъжки, ами и биете и блъскате фенове на ЦСКА? Паднахте по-ниско и от онея на герена! Дребни, страхливи, комплексирани наркоманчета, които ще ми говорят за чест! Да го дух@те!

Педерасти, сър.

Жалки литексари.

ами може и без вас