И Моци, и Левски ще се разминат с тежки наказания

Решенията ще бъдат обявени днес, няма да има драстични санкции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моци прави тези неща от години ,но как и защо вдигането на ръце след вкаран гол е по-голямо прегрешение от другите му брутални прояви през годините си остава мистерия.Може би служителят на БФС Павел Колев ще ни обясни.

"И Моци, и Левски ще се разминат с тежки наказания" - ето това е проблема на България, всеки се разминава с тежките наказания, затова никога няма да сме нормална държава.

?????? Нахлуване на публиката на терена, и само глоба? А какво пише в правилника? Какво е наказанието за такова провинение? Явно, тази година, парите на черепа режисират първенството! Най-малко 2 срещи без публика и солидна глоба. А наказанието на Моци, пък, е супер смешно. Само да се угоди на евроидиотите (черепа). Без неприлични жестове, без напускане на терена, само с разперени ръце - и жълт картон! Трябва да се промени правилника.Който се радва на гол срещу подуенските цигани - червен картон! Едно от любимите неща на Лео Меси, е като вкара гол, да отиде и да се радва пред публиката на противника.Даже и фланелката си съблича и развява.Според българските правила( правилата на черепа) тоя човек отдавна да са го изхвърлили от футбола!!!

Ами, като свалиш оранжевите очила може би ще разбереш, кое и защо и как. Ама едва ли... Освен, че си заслепен в оранжево предполагам, като всеки фен на Литекс си и с празна глава. Остави Черепа виж Гюрсен вчера къде беше....в съдебната зала. Съдят го за криминални дейности. JSC Lovech са казали от УЕФА....всичко друго е плява... На оранжевия редактор на Дир много поздрави на жена му, ако за пореден път ми цензурира поста...

Господин редактор бихте ли прочели това което сте сътворили ??? “” И Моци, и Левски ще се разминат с тежки наказания Решенията ще бъдат обявени днес, няма да има драстични санкции “” Как ви се струва ??????

Аз - ът, не мога да разбера къв ти е проблема с написаното...???!!!

И що няма да има "наказания"? Тъпанарите, наречени "фенове" опорочават всичко. Това не са никакви фенове - тов са просто едни говеда (не визирам прякора на отбора), просто 99% от "феновете" не са никакви фенове. Те са на стадиона с цел - да трошат, да се бият, да провокират. И в никакъв случай - да подкрепят отбора.

"Прякора" на отбора..............?????????!!!!!!!!!!!!

И за какво е картона и наказанието за Моци, че се е зарадвал след гола? Не трябва да се радва за да са доволни говедата.

като изълзиш от кочината ще рабереш .

КОРУМПИРАНИЯТ БФС не спазва собствените си правила!

Така е, позволиха на един престъпник да си доведе цирковата трупа от Ловеч в София, и да откраднат историята и идентичността на един комунистически отбор. Предполагам това визираш...