17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми кат пукат гуми да се бяха отказали всички като в Америка и да оставят само мерцедес да си карат. ТО и без това трябва да го направят. Тази година това не е сезон а пародия.

Аман от расисти.

А флавио бриаторе га назначи скиора за шампион, всичко беше ок ?!

Отдавна не гледам Ф1, защото се превърна в тъп и скучен спорт! А бях див фен Пълна трагедия Кинти и само кинти Ама не сме на борсата бе диваци

Верстапен си е виновен! От много тактика така се получава.Ако не беше влязъл в бокса три обиколки преди края, Хамилтън нямаше да има никакъв шанс! Влизането бе не заради необходимост, а от желание с новите гуми да направи най-бърза обиколка и да вземе още една точка! В крайна сметка се наигра!

goose

"Не бяхме сигурни, че гумите на Макс ще издържат до края, особено при засилващите се вибрации след 42 обиколка. Също така нямаше как да знаем, че и Хамилтън ще спука гума" Изказването е на Хорнер.

Тактика не се прави на принципа: Нема да влизаме в бокса ,та ако спука гума,ние да спечелим. Вкараха верстапен бокса за да опита да направи най-бърза обиколка,за която се дава 1 точка.

Много слаби Фетел, Строл, Албон, Райконен днес. Фетел беше абсолютно безличен.

Стига ни занимавате с тоя мангафурник...Откато Шуми пострада тоя спорт е безинтересен... Намерете ни някой Манго Плувец- ей това ще е интересно

goose

На всички, дето следят този спорт им е ясно що за фен си :) Шумахер пострада две години след като беше приключил с Формула 1 :) Само че явно си пропуснал този момент :) Всъщност този спорт стана тотално безинтересен след Сена. От тогава пилота просто си играе електронни игри в кокпита ...

Ако гумата беше бяла щеше да ореве света, ама нали е черна и всичко е наред, даже сега ще кара да се колиничи пред черните гуми.

Успяха да съсипят и тоя спорт!С тия скопяващи правила и ограничения, най-добре е да закриват.Жалко!

Феновете на карфиола започнаха да подвиват опашки. КЕФ! ДАВАЙ ХАМИЛТЪН!!!!!

Ф1 е някакво недоразумение в момента! Трая нещо тежко да падне от небето и да пухне тая маймуна и да го паркират! Или да имат смелоста да сложат истински пилот в другия мерцедес за да бъде доказано един път и завинаги,че маймуната си е маймуна ,А маймуните не са по умни от хомосейпиънс! Дива маймуна + ракета + правиме си пас от ФИА = 8 титли! Нагласена работа! Войната между Германия инАнглия е още от едно време. Жалко е че тъпите англичани им трябва немско за да свалят рекордите на немеца! Хайл!!

Шуми е най-великият и винаги ще бъде така. Дойчланд, Дойчланд юбер алес, юбер алес ин дер велт.