17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите демократично и политкоректно са подложили..

Помляха София! Затова народа не ги трае и не ги припознава. Затова пък от руснаците лошо не сме видели! И рускините не са като американските коне недоклатени!

Каквото е наредено, това е изпълнено.

Пак ли съдиите ни порязаха, тяхната мама сороска?

пусна ли сме им фъндък нали са братя

За волибола ни - в минало време!

Каквато ни е държавата а именно разделена от умраза, и разхвърлена и предател ска такъв ни е и спорта. Които ще да коментира че едното няма връзка с другото.

Минус заради правописа.

Нис,траи!

Тези деца имат голямо бъдеще! Ще израстнат и скоро ще ни радват много! Вярвам в това!!!

Когато играят, вероятно ще станат доста добри. За сега са дънери!

Това е поредният заговор на световната волейболна мафия срещу нас!...А пък съдията...Диз уестърн хомосекшуъл броук дъ гейм!

вярваш ли си? Не може ли просто да кажеш че сме слаби..... или избиваш някакъв комплекс

Поне да ни беше била Русия, че да не ни е яд. А така?!

Те та е..ха 45г , така,че вие комунягите сте свикнали, с големи халки сте

Няма федерация, няма треньор, няма отбор! Това е толкова просто, но никой не иска да го разбере! Защо падаме? Защото всичко се прави на юрош, а не последователно и внимателно. Вече колко години търсиме разпределител? Още в първите години, когато избраха Сеганов се разбра, че той не може да организира играта, няма необходимата височина при вдигането и просто казано НЕ СТАВА. Не го мъчете момчето ами потърсете друг за този пост.

Пак ли сороса е крив?

Намерете си разпределител бе малоумници!

С нискочел президент толкова. Влизаме в спиралата на футбола. Всеки следващ треньор подмладява за оправдание защото няма друг полезен ход. До скоро мислех, че ще бием Австралия и няма да сме последни, но и те ни опраскаха. Това е. От недоволство, че сме четвърти сме пред изхвърчане от лигата особено ако руснаците се върнат.

От поколението е безродна сволоч от мангали женоте раждат на чужди примати дрогирани пияници боклуци изкачят отвсякъде само аз и Витанов сме последните нормални тука

Иван Станев(Хебър), а скоро може и още един Николов - Симеон Николов, брат на Алекс Николов.

Е, хайде, какво толкова!? Не е страшно, нито срамно, ако ни победи наш евроатлантически партньор! Даже трябва да се гордеем, че сме отстъпили на водещата сила в НАТО!

Се получаваха, защото подмладяването на отбора се случваше постепенно, а не както сега. Свга тези малки нямат никаква увереност. Те нямат ит кого да се учат.

На моменти, бяха като дървета.

Няма ли база-няма и надстройка....

Топката - в политкоректни цветове.

Toова е живота в БГ- топковци и политици , всичките доста бездарни .

Разпределител , търсете разпределител, момчетата играха страхотно!

Трябва нов, но няма.