И това доживяхме - Китай ни разби на волейбол

Загубата с 0:3 оставя българите на 13-о място от 16 отбора в Лигата на нациите

Обратно в новината

Коментари - И това доживяхме - Китай ни разби на волейбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До болка позната история от преди години!!!

ОТ КАК СЕ ВЪЗЦАРИ ДЕМОКРАТИЧНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, ВСИЧКО СЕ СРИВА!!! БАВНО НО СИГУРНО СМЕ ДО ГУША В ЛАЙ$НА!!!!!!

Малоумен и супер ненужен турнир. Ако съм треньор на нашите ще откажа участие или ще играя само с ученици.

С инжинера начело - толкоз.

ли излиза на площадката или тези некадърници?...Когато си некадърник, няма спасение! Каквито са ни футболистите, такива са ни и волейболистите, такива сме всички ние....Ако бяхме читави, щяхме отдавна да си оправим държавата и да живеем добре. Ама не сме! Като волейболистите и футболистите сме - некадърни, завистливи, мързеливи...

когато си бок...к, треньорът е без значение...

..пак ли е контузено?

Ами, нямат си Данчо Лазаров инженера и неговата свита от паразитиращи егн-та!

щом слаботелесните китайци бият лъвовете ситуацията копане под дъното!!

волйболния вариант на футбола на говедата в Европа.

Радо Стойчев и Казийски ги проклехте. Ето къде е проблема и защо си тръгнаха - Данчо Лазаров. От както той е във федерацията от световна сила се превърнахме в световно посмешище.

Отборните мъжки спортове като футбол на първо място, волейбол, баскетбол трябва да не се дотират по абсолютно никакъв начин от държавата, включително със строежа на спортни зали. Тези левундери само причиняват отрицателни емоции на всички. А по фудбол даже и за спаринг партньор не ни. Бива.

И това доживяхме - Китай ни разби на волейбол Ами ккто доживяхме футболът да изчезне от България,така и с волейбола. А Данчо Лазаров е пожизнен президент на федерацията.

При моя охранител България върви напред във всички области,така ,че и волейбола прогресира!!ха ха,браво Бойко!

Защо Лазаров да е виновен, че волейболистите не искат да играят,а? Няма живец, няма желание за победа. Изморени били от пътуването. Това не е сериозно. Те просто не искат да играят, пазят силите си за клубните отбори, където ще им напълнят чековите книжки с пари. Пък тука трябва да играят за България. Чудя се кой ги взима тези волейболисти да играят в чужбина, кой? Срам и резил, станаха аутсайдери - 13-то място от 16 отбора. Думи нямам.Как ще играят срещу Полша и Франция, не мога да си представя. По-добре да си събират багажа и да се връщат в родината си.

А кой е виновен за некадърното управление на волейбола, което съсипа единствения ни читав отборен спорт. Какви резултати очакваш, при условие, че за се случи същото, което стана и с футбола ни под вещото управление на инженера. Като Скримов и Пенчев си отидат, съвсем ще си станем като футболния национален. Група туристи с афинитет към чалгата, първенство дето не можеш да го намериш на картата, школи и трансферна политика дето съсипват и най-големите таланти.

точно когато смяташ, че българския спорт е стигнал дъното, той го пробива и се устремява към нови мрачни низини!

Матей,къде си? Колко много си необходим на този отбор...

Честит ви Данчо Лазаров! Да си го ползвате със здраве още много години!