Коментари - И ЦСКА се обяви против законопроекта на Валери Симеонов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички големи, по-малки и най-малки "грандове" и техните ръководства са жалки маши в ръцете на хазартните компании.

Не трябва футболните отбори да са заложници на хазартната мафия. Дано Валери Симеонов се пребори да ограничи тази зараза.

ЦСКА -то искат да се запазят кварталните казина и всички други на път и под път ,за да имат финансиране от зависимите.А на нас много ли ни е приятно да гледаме как хората оскотяват и как ги обират.Хич не ги интересува възпитанието на децата.Е не може тази разпасаност да продължава.Да не говорим ,че футбола хич го няма.Какъв пример дават с тази игра?Само ги подхвърлят богаташите.

Първо ЦСКА-София ползваше неправомерно оригиналната емблема, преди спечелването на търга. ЦСКА 1948 ползва изменена стара емблема. Но я ползват от преди ЦСКА-София да спечели търга. Червена звезда ползва и например Славия Прага. Самата е незабранима. Изисквания за житото и знамената по този начин, не знам дали са атакуваеми. Може процент на промяна. Само име изписано като на монета завъртяно е стандартно.

Трябва официално да се регулират постъпленията за спорта като процент от доходите .Нямам предвид само данъците към държавата от хазарт,, а и допълнителен % към спорта.В Щвейцария много повече от 1/3 от хазарта се отделя за спорт и това е регулирано със закон .Тук обаче става дума за дейност в 100 страни он лайн и къде тогава се плащат данъците?В Швейцария за да не бягат данъците навън е уредено всеки участник от чужбина участващ он лайн да плаща данъците от печалбата си само в Швейцария.При тях също има много зависими от хазарта.Преди години беше забранен с референдум,но после пак го възстановиха.Нашия футбол обаче особено ветеранните отбори слаба ракия,купуват се мачове,то е видно,вече много години.Спонсорите ги използват,жалко за футболистите!

Вие първо започнете да играете истински футбол,за което ви плащат,а после се занимавайте с политика.

Как нерегламентирано? Съдът постави ,че гришко неправилно е платил милионите за емблемата и те му ги върнаха. Емблемата на ЦСКА (оригинал) е свободна и всеки може да я ползва! НЕ ви се плаща, но нямате и права тогава.

логика малката Цека да пуска доноси и клевети за Черепа в медийното пространство, а те да искат да му пречат на бизнеса, или е фарс или го изнудват по този начин

Припознавачиииииииииииии Марш на селоооо

футболът няма да изчезне, но ще остане само аматьорски...

Simionov da sakrie vs kasina v sofia sa na vs km obirat hirata v hotelite 5 svesdi e ok mo ne na vs agal i po moreto e ujas vaena burgas plovdiv i tn po dobre detzki jasli gradini sanimalni

Все по-мъгливо, мъгла навсякъде и след мъглата пак мъгла.

Е ясно,че Малката Цека е "защитеният"свидетел на Гешев срещу Божков и прокуратурата е поставила под чадър EFBET.Т е спонсорират и националния отбор по волейбол.Със знанието на спонсора,една трета от сумата е превеждана на женския волейболен отбор на Левски , чийто собственик е бившият шеф на Волейболната федерация.За да спаси скандала,Данчо Лазаров закри отбора.Прокуратурата мълчи.А EFBET , е спонсор и на БФС Какви са условията на спонсорството и къде отиват парите?

ТОТОто ... ще Ви спонсорира :))))) на случаен принцип....

Не че съм фен на Симеонов, но в случая е прав - не може частни компании за залози да са едновременно и спонсори на частни клубове. Така те просто си уреждат мачовете и прибират колосални печалби. а, истински футбол така или иначе отдавна няма никъде.

информация за уредени мачове - сезирай прокуратурата!!! Ти какво искаш - държавни предприятия ли да финансират спорта. Държавата трябва да бъде регулатор и стриктно да си събира своето. Тя не трябва да е тоталитарна. Тя трябва да излезе от всякакъв бизнес и да регулира правата на пазарната икономика, а не да ги изменя. За всички нарушения да се сезира прокуратурата и съдът. А не да се изземват функциите на отделните бизнеси.

Не ти ли е ясно, какъв голям % от мачовете са уредени, даже и в шампионската лига, а какво остава в България. Никаква държава не трябва да фининсира футболните клубове - това са частни дружества, които са регистрирани по търговския закон и трябва да си внасят всички данъци както останалите юридически лица. Толкоз!

да, де ама от друга страна спорта е един от основните обекти на хазарт. Изглежда съвсем справедливо хазартните компании да споделят печалбите си със спортните клубове. Дали това ще стане със спонсорство и реклами по фланелките или с лицензионни такси през съответната федерация е въпрос на законодателна инициатива. А без спорт не става - това са го установили още преди 2500 години римляните.

Подкрепям строгото регулиране на хазарта! Да затворят всички професионални клубове. Нямаме ресурси за професионален футбол. Нямаме успехи. Да остане само аматьорския и масов футбол.

И националните отбори с аматьори. Тогава всяка точка ще е колосален успех.

А щото сега трупат едни точки...

Вече и на малките им стана ясно, че този "законопроект" е една димка за фокусиране на внимание. Така гербаджийския ще мине по терлици. Сефте!