Ибра нанесе тежък удар по Кристиано

Шведът не смята, че трансферът в Юве предизвикателство

Обратно в новината

Коментари - Ибра нанесе тежък удар по Кристиано | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам кариерата на Златан - играл е само в слаби отбори и той сам ги е правил шампиони! А пък колко Шампионски лиги има зад гърба си (само като участник, а не като първенец, разбира, се) Роналдо може само да си мечтае за такова величие. Аз съм напълно съгласен с Ибрахимович. Но от друга страна той е толкова велик, колкото е и потомствен швед - да, ама не чак дотам!

Много е прав Ибра, за кой ли път ......

И още нещо, никакъв удар не е нанесъл Ибра по Роналдо. Излага се, и нанася удари по собственият си авторитет, ако държи на него

Колкото и добър футболист да е Ибрахимович, ще си остане в сянката на Роналдо и Меси и в никакъв случай не може да се мери с тях, а само да ги коментира ехидно. На колко години е Роналдо и в какъв клуб да отиде, за да му се докажел на Ибра. Ами той се е доказал досега и то по начин , който Ибрахимович може да сънува. Срамота е да се изкажеш така за колега оценен дфостатъчно от хората които обичат тази игра,и много по-добър от теб.

Това което съм видял на терена от този балкански Швед ме кара да се срамувам , че произхожда от балканска страна. Изключително неуважително( неспортсменско) отношение към противниковите играчи . Слабо възпитание и дебелашки”шеги” . Не е ( и никога няма да бъде) от класата на Роналдо-категорично !!!

Когато има олимпиада (най-значимият спортен форум) се прави класация по медали. Може да имаш 300 спечелени медали и пак да си зад страна с 50. Ти имаш 40 златни, 100 сребърни и 60 бронза, а тия пред теб са с 50 златни, 0 сребърни и толкова бронзови. В този ред на мисли Роналдо и Меси са просто гола вода. Най-значимото постижение във футбола е световната титла. Двамата манекени никога няма да спечелят световна титла, защото са добри, но не достатъчно, че да направят родината си световен шампион. Същото в пълна сила важи за Ибрахимович. Но той е прав в критиката си. Може да си спечелил всичко, но нямаш ли златен медал от световно значи нямаш нищо. Да хвалите Роналдо не е зле, защото наистина е добър футболист, но никога няма да бъде велик, защото великите са на почетната стълбичка, а той завечни времена ще е в подножието й.

И кои са ВЕЛИКИТЕ играчи в отбора на Франция от СП 2018 бе смешник? Гризман? Или Мбапе? Или някой от другите там? Мбпапе има надежда и да стане някога велик, но още има да яде хляб и да се доказва. Гризман е добър но само толкова - има поне 10 по-добри от него в момента. Затова си и седи в Атлетико - защото там е голяма работа. Ако Меси беше избрал да играе за Испания щеше вече да има поне 2 световни и европейска титла - а може би и повече защото такъв като него си нямат там. Та тогава драги ми разбирачо сигурно според теб щеше да е 100 пъти по-добър - защото е предал страната си. Само че човекът е лоялен и патриот по свой си начин.

Вероятно има и по-тъпи изказвания по форумите по дадена тема, ама не е сигурно....

Ибрахимович игра две години в Ювентус и изигра 70 мача. За 70 мача е вкарал общо....23 гола ( вижте статистиката му в Google)! Така, че тоя път относно Роналдо не е лошо или да млъкне или да не изпуска шанса да си замълчи! Роналдо до сега в 17 мача за Ювентус има вкарани ....само...14 гола. Така, че Ибрахимович няма да згреши ако му се възхити лично!

Глупи, а знаеш ли, с кои футболисти играеше той тогава в Юве:)))???

Ибрата какво е спечелил в ПСЖ като се е доказал там

Ибра млъкни! В Ювентус задължително трябва да играеш на супер ниво за да бъде отборът за пореден път шампион! И Роналдо го прави по велик начин!

Палячо, палячо, първенството на Италия в момента е бледо копие на онова, в което играеха най-добрите футболисти допреди 10-15 години:)))!!! От Топ 5 първенствата в Европа, само това на Франция е по-слабо, факт!!! И малките деца знаят, че Калчо-то е надпревара, в която участва само един... кон и той е в черно-бяло райе!!! Между другото, знаеш ли, кога италиански отбор спечели за последно европейска купа:)))???

Съществата, които се осмеляват да критикуват Ибрахимович относно това, дали би трябвало да изказва личното си мнение по въпроси, свързани с футболната игра, трябва само да погледнат визитката му като футболист относно това къде, кога, колко е играл и какво е спечелил, и дали той върви след успехите или те го следват, за да... замълчат виновно:)))!!! А относно Роналдо, ... до колкото си спомням Ювентус е седем пъти поред шампион на Италия преди той да отиде, така че...:)))?!?

Прав е Ибрата,как ще зарежеш най великия отбор в света и ще отидеш в Юве-отбор който си го счупвал от бой ,дори и на финал на Шампионска лига

Реално предизвикателството е ШЛ за Кристиано и Ювентус.

Правилно вика Ибрата. И мен да ме направят треньор на Меси и компания в клубно първенство като българското например, ще ги напратя шампиони, независимо че рабзирам от треньорство толкова, колкото от молекулярна астрономия.

Ибрата си го е яд, че залязва и това си е.

Какъвто и да е Кристиано, факт е че е най титулования на днешното време. Онзи като подреди толкова титли и награди да ходи да коментира. Това малко по балкански, все в паничката на другия да се гледа. Ами да що отишъл в ювентос, трябваше в левски или цска или там славия...

не си схванал ми се струва - Ибра му коментира мотивите, а не самото преминаване

съгласен

Туй каратисче много се обича,завистлив дингил!

да, ама в случая е прав!

Та прав е! Парите са му приоритета, той много добре е запознат какъв клуб е Ювентус и възможноста да пропусне шампионската лига с или без него най-малко клони към НУЛА!