Идея на БФС след наказанието: Срещу Чехия да напълним стадиона с деца

Централата започва да обсъжда организирането на инициативата, Букурещ и Белград го направиха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 1000 няма да съберат. И на децата не им св занимава с глупости.

Тия тотално с изперкали, кое дете ще им иде да им гледа резила...

Нас ни дай да правим все напук! Накрая ще ни треснат едно още по-голямо наказание...не че ми пука за ФИФА,ФАФА и т.н Направо са противни с лицемерието си че са антирасисти, но все пак.

От къде толкова роми? Ще бъде доста кумично

и ти ли си "ром"? Ако да - ямайски или кубински? А манго за мезенце да ти се намирВа?

Чудесно, дано съберат поне 5-6 хиляди, но колкото повече, толкова по-добре.

Одобрявам, добра идея. Само, че като родител сигурно бих се притеснил да пусна детето - все ще си мисля, че типично по нашенски намерението е добро, но изпълнението не.

Онези малките левскарчета със свастиките и средните пръсти дето ни изложиха пред цял свят а режима на мутрата не можа да ги отркие изглеждаха също на деца. И те ли ще присъстват?

Само българите могат да измислят да си използват децата да заобиколят наложено им наказание.

аф

Чети, бре Чукча, чети ! Статиите са за четене , понякога са полезни за такива като теб.

Идеята е страхотна и може да стане, иска се добра организация особено с фейцбук групи и т.н. Не одобрявам, това което се случи с мача с Англия, НО българският футбол не е само за "измет" и ние трябва да покажем, че подобни санкции не могат да сломят духа на българина. Унизително е, когато за политически цели като Брекзит се използват малки държавици за порицание. Футболът не е собственост на някои си или някакви си идиоти. Това е една игра и страст, която не може да бъде отнета. Един стадион с деца е олицетворение на това.

И с кфи пари ша плащате за тва, ъ?? Че и тениски щели да ми печатат, и транспорт да ми плащат... вместо да си посипят главите с пепел, те демонстрации ще ми правят... с наште пари... перукарски работи... че и ДИР били съгласни с идеята...

аф

Какви твои пари бе? БФС е на самоиздръжка, пък и какво лошо има деца, особено ако са от домове за изоставени деца, да видят на живо националите(макар и повечето играещи в момента да не заслужават това призвание).

за терористите (хулигани)

Добра идея, тествана е и работи! Ама като гледам как сте я пляснали в нета.. Така не става! Намерете си ПР, иначе пак няма да се получи!

А расистки лозунги ще учат ли децата? Щото иначе защо да ходят?

Не са необходими расистки лозунги. Достатъчно е тук-там по някой маймунски звук и работата е свършена.

Аз пък предлагам да го напълним с динамит и взривим! И без това отдавна не се организират концерти на този стадион, вече е безсмислено неговото съществуване!

Няма нужда да увреждаме децата

Как така деца ще пълнят стадионите? Пак да стане някоя беля. Никой нормален родител няма да си пусне детето да ходи на някакъв си мач. Бил мача от 19 часа - ама, тогава повечето деца трябва да са си вкъщи, а не по стадионите. Къде е Държавната агенция за закрила на детето в този случай?!?

чукча не читател :) пише си -- до всяко дете - придружител.

До всяко десето!

аф

Що бе, ти с детето(ако имаш такова) в училище ли седиш, защото нямаш доверие на учителите?

личи си мафиотската закалка в спорта , днес насила на стадиона ,утре като жив щит на мафията

Моето дете няма да стъпи на стадион докато в БФС мислят за нещо друго освен за това как да изкарат тая измет от стадионите. Няма нормален родител , който да знае какво се случва във фенклубовете и да иска детето му да има какъвто и да е досег с това нещо. Няма. ТЕ се бият на стадиона хора от един и същ отбор, те викат деца да водим. Аз не стъпвам, че не искам да имам нищо общо с тях - ще водя децата. Колкото до патриотизма - не разбирам защо да е признак н а патриотизъм да бъда на едно място с хора, които смятам за измет. Това, че някой е българин не го прави автоматично човек. Млако ни е наказанието - трябваше да ни изключат от турнира.

Нали порното било забранено за деца?

Ами вместо татусите да вземем да вкараме децата да ритат топката, да управляват бефесето и бегето!

Малко ли страдат българските деца, та и това наказание са им измислили от БФС? Защо трябва да стават свидетели на живо на това унижение?

Да напълним стадионите на чехкините с бъдещи деца!

ис9кат още от деца да ги накарат да сънуват кошмари! АЙДЕ ЧЕХИА, АЙДЕ НАПРЕТ С ПЕТ. ЗАЛАГАМ ПАРИ ЗА ВАС! ТИ, ФЕН, СПОМНИ СИ, НЕ ХОДИ НА СТАДИОНА. ОСВЕН АКО НЕ СИ САДОМАЗОХИСТ, ДЕ! Тогава си доведи и децата.

Чудесна идея. Да видят педалите, че сме нация.

Идеята е добра стига децата да не направят по-големи изцепки от бащите си.

АЛО ГЕРБ АЛО ФЕДЕРАЦИЯТА НЕ намесвайте децата в шашми или в политика нее нормално

не посягайте на децата просто по идиотска идея не може да съществува

Ама как да го разберат като са тъпи и прости

Кучито казало КВО ЛИ МИ Е НАРЕД ЧЕ И МЪДЕТИ МИ ДА СА ОТПРЕД че и ваща работа

Децата са извадени от санкциите в интерес на самите деца и в интерес на спорта. Не за да отворят врата за политиканстване. Ако инициативата на БФС е за трайно по-голямо присъствие на деца на стадиона - по терените и като зрители - чудесно! Ако е за да се видят в ролята на хитроумния Андрешко по отношение на наказанието - жалко и гнусно!

Предлагам да бъдат пуснати на стадиона само феновете на Лудогорец. И четиримата.

Това пък защо е сега ?!?!? Кой го измисли ?

За децата извън столицата трябва и преспиване защото организирани екскурзии са забранени да се прибират през нощта.

И да не забравите да поканите онези малките левскарчета със свастиките и средните пръсти

Горките деца. След ново 6:0 не знам как ще се чустват.

Чета коментарите и се чудя: защо сте против това - децата Ви да идат сами на мача, след като ги няма провокаторите ?! Направете им кефа, НО ВАС ВИ МЪРЗИ ДА ГИ ОТВЕДЕТЕ ТАМ И СЛЕД ТОВА ГИ ПРИБЕРЕТЕ !! Иначе там ще е напълно безопасно за тях !!

Абе що толкова сте се загрижили за децата ни Ай сиктир Който иска да заведе детето си да гледа простотии

Не се занимавайте с глупости че сте омръзнали на хората вече

Глупаци. То няма как да бъде иначе...

Идете в циганските махали, там ще ви осигурят деца.

От там осигурихме Гешовистите.

Добра идея. Ще има нужда от тези деца поне още 5-10 години преди хората да се завърнат по стадионите. Разбира се при условие че нещо се промени.

Първо трябва да направим децата.

Стадион пълен само с деца .Безплатно. Трябва да се прави поне веднъж месечно.

Колко идиоти има В БФС .... вместо да анализират (и да започнат да работят по този въпрос) защо никой освен олигофрените не ходи на мачове в БГ първенството, те щели да "пълнят" стадиона с деца. Боже какви дебили са начело на футбола ни!

Аз няма да пусна децата си да отидат сред идиотите.

"Хубава" идея.. Остава да намерите някой жив от организаторите на асамблея "ЗНАМЕ НА МИРА" да ви каже как се прави.. Щото с опита на полицията на Метовото шофьорче само да охранява и пуска в стадиона на олигофрените.. Да си изиграят хореографията.. И пак под строй да си ги изведе по средата на полувремето.. Няма как да стане.. Трябва и мероприятия извън стадиона за родителите да се организират, охраняват.. Улици по време на целия мач да се блокират.. Не само за моста пред стадиона и паркинга до Крадльовото министерство.. А бе сложна работа е да се напълни Васил Левски само с деца.. И само по време на асамблеят на Людмила е правено..

xaxa Защо искате да развращавате децата с това порно, наречено "футбол"?

Нашите да искат затваряне на сектор на Уембли за расизъм. Има от мача ни там заснето как някакъв вика "фъкинг джипсис" (шибани цигани). Ако им затворят сектор, ще ореват света, но ще се замислят, преди да оклеветят следващата държава. Така че ще сме направили нещо добро за света. А в замяна и да ни изхвърлят от европейското, което и без това е абсурдно. Представяте ли си да играят там, какъв срам ще берем!

Да викаш по българите "шибани цигани" не е расизъм.

Ако те пуснем само тебе на терена - ефектът ще е същият! А и това с "изработения сиганин" ще си дойде съвсем на място;-)!!!

UEFA наказва БФС, БФС се опитва да накаже нашите деца! След мача много от тях ще се отвратят от спорта и футбола в частност. Малко по-сериозно без това нямаме деца в България, дайте и тея които са ни останали да ги травмираме за цял живот.

Не е възможно да се напълни стадионът само с деца, защото предвид демографската катастрофа няма да се намерят достатъчно деца. Иначе идеята не е лоша.

циганета бол!

и те та ви видят помията

Заведете си Вашите деца, нашите го прогонихте.