17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния мангалски дебил. Я марш в дупката, от която си изпълзял.

Храни черно куче да те лае... Пфу, гадни неблагодарници. Само врещят и пищят, все недоволни. Паразити, които по цял ден изнасилват бели жени и вършат престъпления. И затова пак бешите расисти са им виновни. Пълни с омраза и злоба. Като тоя черен милионер, почувствал се и той тежко онеправдан. Да си е....м... !!!

Аман от тия, опротивяха ми с тяхното насилствено вменяване на вина в бялата раса, щото били черни и се чувствали онеправдани...И докато всеки ден вършат криминални престъпления и изнасилват бели жени... Ай, сиктир ! Ще им коленичим...Ще ни правят на маймуни някакви чуждоземни насилници и престъпници... Те кога ще ни се извинят, че ги търпим в белите държави ? Те как ни се отблагодаряват ? Като ни избиват и изнасилват ? Нахални черни катили, тръгнали да ме карат да коленича... Утре може и да ни сложат главите на одъра и да ги отсекат, докато ни вменяват, че сме расисти... Да си ходят обратно в Африка, там няма расизъм. Там бял човек ще обезкостят за нула време, тръгнал нахалникът да ми вменява вина и да ме кара да му се навеждам в собствената си държава, в родната ни Европа... Айде, чао, нагли боклуци !!!

поредният полезен идиот

Само да добавя, че за събитията в Руанда отново голяма вина имат т.нар. велики сили и основно Великобритания, защото те разцепиха насилствено племената в изкуствени държави. Погледнете картата на Африка и ще видите, че границите между много държави са прави линии. Това не може да е естествено. Границите са чертани с линия и молив, когато т.нар. Велики и не дотам велики сили са си поделяли Африка на зони на влияние. От чертата нагоре за Франция, от чертата надолу за Англия и т.н. Линиите на границите са прекарвани без да се държи сметка колко племена се разделят в две или дори три държави. Нещо, като с Берлинския конгрес и Ньойския договор - границата, измислена и начертана от тия минава през двора на къщата ти или дори през кухнята. И не им пука колко бъдещи конфликти създават по този начин. Днешните събития в Ирак и Сирия също имат нещо общо с Ангрия и Франция и по-точно с договора Сайкс - Пико. Та като се цитират исторически събития е добре да се цитират изчерпателно. Иначе си е подвеждане на хората. Друг е въпросът, че аз като българка нямам намерение да коленича пред никоя чернилка и да искам прошка за неща, за които моят народ няма вина. Аз не се чувствам виновна и не смятам, че дължа нещо на тези хора. А ние като българи сме не по-малко потърпевши от безобразията на западните Велики Сили и всички войни, които сме водили след Освобождението са пряко последствие от Берлинския конгрес и безобразното разпарчатосване на България, както и всички жертви, които дадохме за националното си обединение, все още неосъществено. Та ако някой ще коленичи пред някого и ще иска прошка, то западняците трябва да коленичат най-вече пред нас. Но да ни се вменява чужда вина на нас - категорично не съм съгласна. И изобщо, западняците да си носят кармата и да не се опитват да ни въвличат в техните проблеми.

:))) Ние, белите, които сме най-малката част (около 1.5 милиарда) от населението на Земята, ние сме расистите и ксенофобите. Вие - останалите не сте. Ние избихме само 4 месеца над 500 000 в Руанда - такъв експресен геноцид ви спретнахме! Ние системно изнасилваме черни жени, нашите деди са ви вземали в робство, а тези роби са построили Америка... Оh, wait! Онея в Руанда ги избиха черни. Но пак ние - белите расисти сме виновни! И... Оh, wait! В САЩ няма едно официално заявено изнасилване на черна жена от бял мъж, но пък изнасилваните от черни мъже ежегодно бели жени са десетки хиляди. Но и за това пак сме виновни ние - белите расисти... Оh, wait! С исторически документи е доказано, че най-големите роботърговци са били вождовете на черните племена в Африка - те са вземали в робство и са продавали черните на холандци и испанци, които са ги превозвали до Америка. А в самата Америка (САЩ) е имало доста робовладелци - черни. Даже роби робовладелци е имало. И че приносът на робите в икономиката на САЩ е бил 4%. Ако някой се чувства виновен и иска - да коленичи и да моли за прошка! За нещо, което може би предците му от неолита са извършили - я някое убийство, я замърсяване на околната среда, за квото и да било. Аз не се чувствам виновен. И да - от семейните ми документи знам, как през 1796 г. са взели в робство и продали някъде членове на моето семейство. И да - в една от нашите народни песни се пее за черния арапин, който води синджир-роби. Така че, г-н Боатенг - на колене и искайте прошка за това, което са направили на моето семейство вашите черни предци.

Ако си беще стоял в родната Африка, нямаше да се сблъсква с расизъм.

И щеше да е умрял от глас или изяден от някой лъв...

...от глад...

Напълно подкрепям. Но ако паралено тъмнокожите коленичат на белите.

Аман от толерасти! И са нагли тия! Ако баерн коленичат изибщо няма да ги гледам повече! КОйто коленича директно го задрасквам! Аман от глупаци и толрасти!

Сори, печка, ама дочовците немогат да коленичат, защото от 1945 г. насам са все на колене пред Големият брат

един състезател във Ф1 след призив за подобно нещо се изрази по следния начин: "може за да се коленичи само пред родината, знамето и Бога"

това беше Дани Квят, Руснак.....а другия който му се опъна беше бившия директот на Мерцедес Ф1, и му каза, теб съм те взел да побеждаваш, аКО ЛИ НЕ ДОВИЖДАНЕ.......

Онеправдания милионер, жертва на “расизъм”. Жалка история!

Още един брикет се изказа. Махайте се от бялата Европа. Отивайте си на палмата. Събирайте ги всички и в котлите.... Ето ти енергийна независимост.