Играч от Висшата лига е арестуван за сексуален тормоз над малолетен

Полицията не даде име, но медиите подозират втория капитан на Евертън

Обратно в новината

Коментари - Играч от Висшата лига е арестуван за сексуален тормоз над малолетен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя ако е била на 15-17 години, тя вече си е била жена. А на всичкото отгоре вече като се нагримират, те изглеждат на по 25-26. Не виждам проблем в това да и го пъхнал на някаква такава. Ако вече е под тази възраст, тогава затвор.

Тормозеното дете е момче, а не момиче. Тоест става дума за хомосексуален педофил.

Нали с момче? Какво толкова е станало? Срамно щеше да е ако беше с момиче..

Значи си твърдо против хомосексуалните педофили, но тия които изнасилват момичета са ти ок... Ок, да знаем, кой къде стои.

Не е хомосексуален. Навсякъде в Англия пише че е за пращане на текстове на непълнолетни момичета

Пък някой смятат, че няма значение пола, ако става въпрос за непълнолетни... Смешници, а? Или работата е там, че по можеш да съчувстваш на момченцата, пък момиченцата са си го търсили, или?

Сигрудсон е женен за жена. Не е хомосексуален.

Ок, може и да си прав за това. Тука пише, момче. Лично за мен няма значение. Дъртите пергиши трябва да спрат да се занимават с деца на половината на техните години. Пола няма значение.

За "малолетни момичета" и за "Гилфи Сигурдсон" става въпрос според другите медии. Стига сте писали глупости! Ще се окаже, че ако направиш на момиче неприлично предложение, това вече се нарича сексуално посегателство... Изперкал свят.

Западни извратени "ценности" Педофилия, содомия, инцест... Малко са ви всички потопи и катаклизми... трябва се отмие тая гнус

Глупости!

Със същият пол деянието е още по-гнусно , колкото и уроди каот теб да се напиянт

Заглавието е малко подвеждащо. 99% от читателите си мислят, че става на въпрос за изнасилване. А всъщност става на въпрос за текстови съобщения. В света на me too, ако милионер ти напише "малко коте, секс има ли" го вкарват в панделата.

Не става въпрос за тормозено момче, а момиче.