17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубав транспарант, силни думи, но защо няма снимка и на Сираков. Така някой (например Илияна) може да си помисли , че той не е честен и верен.

В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С ЛЕВСКАРИ. ДА ПУБЛИКУВАТ БАНКОВИ СМЕТКИ- КАКТО ИМ КАЗА БАТКОВ. НЯМА НИЩО СРАМНО. ПРОДАВАНЕТО В ПРОВИНЦИЯТА НА КАРТИ И АРТИКУЛИ НА ЛЕВСКИ СПРЯ ЗАРАДИ КОВИД. СЕГА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОТНОВО. ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА. БЪРЗО. ЩЕ СТАНЕ!!!

Къде е БФС? Този грозен пример, който Гейарена дава, с огромни дългове и нагло нарушаване на феър плей и финансовата дисциплина, е ужасно дразнещ... Ето, Франция показа как се действа в подобна ситуация, и изхвърли Бордо от елита!!! Докога ще се правят компромиси с говедата???

Ехх, капанецо, неграмотен !!.. От Разград си, нали, нещастнико !?..

Левски ще оцелее напук на чорбата.

за кой по-напред с тия 7-8лв на дребни стинки?Паляциииии,закривай!

Да помогнат на Диксън и да засадят поне палмите

НАП ше провери ли онзи половин милион дарен от Шиши? И милионите наливани от Божков, които са всъщност укрити данъци?

насерасов се извинява върти финансови схеми но не одтанаха футболисти та дори и букмейкъра (бивш съдружник на черепае) да реши да хвърли пари в буздънната каца

отборчето на народа май е здало багажа?!

....на "народа"!Цигани и наркомани свенят името на Апостола!

Финансовото министерство и НАП дават ли си сметка, че в Лефски са наливани пари от запорираната по закона Магнитски фирма на Шиши - Интръст ЕАД?!

Ало, говеда, Франция изрита елитния Бордо в долната зона на футбола. При това, за много по-нищожен дълг и неплатени данъци! А вие, в обора на Гейарена, имате над 40 млн лева задължения, трупате нови и нови, не плащате ДДС вече 7 години... Докога БФС ще спи???

Е па и в окръжните групи да идат, ще са Левски, а не да се чудят между Чавдар и Литекс, и дали 8:0 е голяма загуба или голяма победа.

Браво, евала, сълза пуснах. Айде закривайте вече, та хората да идат да работят някъде, където няма да се налага да чакат подаяния.