17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ам ти казваш е всичко знае блестящия ръководител от всяк стинка до всеки косъм на задника на портиера....обаче блестящия ръководител иска време до сряда да се запознаел...сега кой лъже кой маже... Ако сериозно трябва да се каже нещо...антипатични сте ти мъжа ти и цялото ви семейство с неистовото желание да сте на най-отпред все за вас да се говори....айде отивай да пържиш тиквички..че само се излагаш...

Всички във футболните клубове са "блестящи ръководители" за...мъни, мъни...

Раева примира от нетърпение да пипне акциите. Може и да не знае какво да ги прави, ама ще е шефка на още нещо. Наско ще управлява и той - кафемашината и цветния принтер.

Говедата още ли са живи? Кога ще ги пратят в зоните? Там какви уникални мачове ще имат - с Устрем, Буря, Мълния, Ураган... А в Горно Надолнище и Долно Нагорнище ги чакат с хляб и сол...

Абе тоя супер влюбен в синия краварник дето сега чака с влажен и гладен поглед да получи акциите на Лескито не беше ли оня същия дето играеше в Славия ... а тъпите крави от Гейарена дали си спомнят, че тая измислена легенда по едно време им показваше голия си задник...Бати цирка...гладна подуенска крава акции сънува. Ама май сега Али Баба го джироса точно по същия този гол задник Е, нема по голям цирк от тоя в Подуяне...

Насраско е доказан меринджей !

Хайде "блестящият ръководител" да започва със "стабилизацията", преназначавайки поне част от многобройната кохорта "мисирки", "калинки" и "бръмбари" на синекурни длъжности в "синия" клуб, че на Федерацията по художествена гимнастика бюджета вече не и стига само за заплатите на роднините и приятелите на Семейството.

Ама подметнаха ли му акциите ?

Убаво! Ама, дека са му акциите, що щеха да му ги подаряват от Дубай?

марш в курника повлекано всезнайна

ма,марш обратно в обора,овча главо!

Блестящ мениджър е !

Съдейки по коментарите, положението е оранжево...

zizus

6 юни, 2013 “За разлика от Иво Тонев аз не подавам оставка, а просто си тръгвам от „Герена“ и кракът ми повече няма да стъпи тук.” Иде юбилей

Блясъка му е само в очите. От шмъркането го е получил...

Как се управлява отбор без пари ...? Сигурно ще откриваме топлата вода.....? Всичко е като сценариий за индийски сериал в Левски, всички се гледат в очите и се бият в гъдите, но никой не вади пари.

Наско Сираков (Насо Комара) е един от най-дейните бивши ръководители, благодарение на които в българския футбол трайно се настаниха: "хванатите" съдии и играчи, манипулираните резултати (дори и при юношите). Новаторски корупционни практики, при които участниците са от всички нива на футболните структури: от родители на играчи през ръководители на БФС до букмейкъри. У нас много обичаме да си намираме и осланяме на хора, които с магическа пръчка ще оправят нещата. Сираков не е човекът, който ще изправи Левски, той е марионетка, част от кръга "Царско село". Ако целта е да вървят залозите, то това е правилният човек. Щом е толкова кадърен, защо е безработен 10 години...

Пари на мутра отиват при мутра! Няма случайни неща.

Тази женица с уста на кашалот, отново дава оценки... Време е да се кротне малко - затрупана от нафталина не вижда на метър пред очите си. Стой си у дома и престани да огласяш медийното пространство с гласа си на юрдечка.

Блестящ крадец! Не е играл в нито един читав клуб на голяма заплата. Единствените пари, които направи, преди да го изгонят бяха от Левски - трансфери... и каквото друго можеше да се докачи. Но Батков излезе не-човек, и реши да махне ортака на джоба си и оттогава - глад. Та сега е момента Наско, да си стъпи на краката.

От кого ще краде? Кацата празна, един билюк кредитори си чакат парите. От кого и какво ще краде този измършавял пендел?

Блестящи сте Илиянче, блестящи !! Знаем ви какви ръководителите сте с Наско!!! Вие не може сем.бюджет и малоумните си щерки да оправите ,та какво остава ЗА ПФК " Левски " !!! Така ще го оправите ''блестящо ",че ....майка плаче ,грамофон свири!!

Е те това семейство ще е...бе мамата на ПФК ' Левски !!! Само гледайте сеир !!

Тоя съсипа един път отбора.... Може и втори път. А тая няма ли кой да я махне от худ. гимнастика та тя да тръгне?

Ти къде се изказваш - гледай си щерките на какво приличат

Коври като майка си. Крушата не пада далеч от дървото.

имаме стабилността на шибаняка и Насо така ли ще стабилизира ,,Левски,,? ...без пари не става и само с добри намерения

Нагли отвратителни лакомници! ОТВРАТ!

И преди го бях писал и сега го повтарям. Добре, че му го дадоха та да го съсипе окончателно и да го закрият този клуб. След него останал без враг ще се разпадне/изчезне ЦСКА и ще се отвори място за нови отбори иможе и да тръгне футбола в България.

От тия ми се драйфа. На всяка манджа мерудия. Особено па тая Стара чанта бла бла. Отврат са

Аз пък никога няма да забравя как Наско Сираков (пе'ераст, пе'ераст) си свали гащите пред синята агитка. Този индивид колко е взел (откраднал) от Левски за няколко живота не може да го върне. Явно пак се оформя някаква лапачка, щом се натиска да идва "на бял кон". Нищо добро не го чака отбора с такъв ръководител...

А нещо за дълговете на Насо Гъзо да кажеш Раевна?

Идеален ръководител който ходи на лов в Африка с парите на отбора и то когато той играе решителен мач. Ще обере "Левски", ще си поиграе на комар и пак ще си свали гащите пред левскарите. Номерата на палачинката не се забравят.

И двамата са само безкомпромисни натегачи! От където може да се изтърмъчи нещо - там са! Полза за Левски - на това кой се хваща, нагласиха да вземе безплатно клуба, пък цената - той си знае. Досадни са Наско и Илияна , и голите им дъщери!

О, боже ... само Баневи и Арабаджиеви са публично по-неприятна двойка от тези двамата!

Тая всичко знае и от всичко разбира. Умря сига.нк.ата, дето ги хвалеше.

Идеална двойка и идеален CEO на ФК "Крадем Държавата!"

Да не се ог.зи пак на феновете?

Закривайте го най-сетне този псевдо отбор и му сменете името с такова, което да не петни паметта на Дякона!!!!!!!!!!!!!!