Коментари - Илиана Раева: Престъпно съдийство към българския ансамбъл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая май отдавна не е е..на и мъзгата и е замъглила мозъка, Свирков е импотентен, но има млади, които биха се прежалили срещу заплащане..

Тази вечно недоклатена фльорца е като Чичовото, все съдиите им виновни, те целите в бяло и на пиедестал.

Е, кво се пени Другарката Сиракова, че ощетили нейните "диаманти"?!

Все квичиш, че Космоса ти пречи, винаги и във всичко. В спорта трябва да можеш да губиш с достоинство. Обаче селска пръчка не вдява, защото има само опъната външна обвивка, под която има само нулев интелект.

Не знам дали съдийките разбират достатъчно от художествена гимнастика. Още повече, ако са от Финландия и САЩ. Знам , че Раева е шампионка, която прослави България. Знам, че Илиана е отличен и всеотдаен треньор. И в спорта има политика

Гаргамел

Много знайш ти... Имало и умни цървули

Чак пък престъпно

Не се учудвайте драги сънародници, защото още през лятото на 1988 година е приета РЕЗОЛЮЦИЯ: "3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." И свиквайте със задачата (известена от Петър Дънов - Беинса Дуно) на флагман в преминаването от РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ, към СТРОЙ в който БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ и ВЕЧНИТЕ БОЖЕСТВЕНИ ЗАКОНИ управляват. По тази причина българите са ХИЛЯДОЛЕТЕН ВРАГ (на робовладелците) и затова са подложени на геноцид. "XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид 1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства. 2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите. 3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж. 4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак. 5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им. 6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване. 7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества."

Притребвало на някой да се занимава с "лош мат'рял", когато съвсем успешно сами се изтребвате, обичате да мразите един друг, да си пречите, да правите напреки, да съкращавате живота си. Точно за това все си избирате разни тъпи изродчета, които ви мачкат, обаче виЙ ги търпите, щот сте садо-мазо същества. Инак не искате и не можете.

Много голем смех, тия работи ти ли си ги измисли или ти ги казват? По точка 1 много се смях. По времето на тошовия комунизъм децата с 3 деца бяха рядкост, даже и циганите имаха по 2.

Ракета ,космосът и пречи..........

Изгледай съчетанието в Тубата ,изгледай това и на рускините и на другите конкуренти и ще видиш каква гимнастика правят нашите и тогава говори.На другите съчетанията са като на забавен каданс.Най-добрите сме и това дразни особено рускините и Ирина Винер , която е взела мерки.

И като сте най добрите, какво ви пречи една оценка?

Не знам там какво е било съдийството, ама в София щом след изпускане на уред нашите станаха първи..

А случайно да видя , че и другите изпуснаха и то на много по-лесни съчетания ? Или е по-;лесно да оригиналничиш.

Тогава никой не е врякал и не е квичал

Да, на слепите едноокия е цар..

При такова Сервилно Правителство и такъв не дипломатичен първи дипломат ,как няма да сме за подигравка от САЩ и Финландия ! Те уважават силните Държави които мислят и са Национално Отговорни , такива готови въпреки протестите на Народа им са готови да продадат Държавата за едно потупване и Селфи ! Иначе Обичам ви МОМИЧЕТА ,вие сте просто СУПЕР !

На българи все съдиите са им виновни

Не знам дали съдийките разбират достатъчно от художествена гимнастика. Още повече, ако са от Финландия и САЩ. Знам , че Раева е шампионка, която прослави България. Знам, че Илиана е отличен и всеотдаен треньор. И в спорта има политика

Дайте и на нея доживотна пенсия от 1500лв .

Раева никога не е била спортист! Спортист е била Ст. Костадинова - има една летва и ти трябва минеш над нея и дън я събориш.Или го можеш или - не го...няма съдии, няма цици, няма чекии

Гарга, ти не можеш да подфръкнеш до летвата на Стефка. А в художествената гимнастика, най-много да те фрасне някоя бухалка по тиквата. Или да се самообесиш на въженце ...

Раева, народът е казал: "всеки ден не е Великден". Не, че момичетата не се стараят, но не си ли наясно, че след "гювечът" в София, има идруги на опашката.

Отиваш в едно училище, обираш хубавелките, поръзсъбличаш ги и ...големи спортистки са Дори ге пенсионират още девствени

А ти какво можеш? Можеш да лаеш!

Шефката на чекиджииския спорт...хахаааа

Това ли ти е стимула на тебе? Леле колко си сбъркан....Търси помощ!

Хайде и тая като мъжлето си, все съдиите са им виновни.

Мутресата пак е недоволна !?

Коя е мутреса бе! Една от най изявените ни гимнастички, Прославила България! Съпруга на един от добрите български футболисти. Треньор който продължи традицията в този спорт. Това е Илиана Раева. А ти кой си? Некакъв злобен анонимник.

А Йофу, него не го ри броиш за голям?