17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момчето! Само се е борило и постигнало нивото. Няма защо да потъва в провинциалното блато.

Измекярче в националния отбор !?! Е, това вече е много !

Момче, което е родено, израстнало в друг свят и постигнало всичко, благодарение на собствения си труд и този на родителите си. В даден момент, когато потръгват нещата, се появяват някакви тиквуняци от БГ и решават, че той им дължи нещо, защото баща му имал български паспорт. Айде да си ходите на роднините по женска линия, ако обичате.

Индиана НЕ е БЪлгарско име. Тоя да си оправи името... да не става е като някъв Наркоман- идиот. Може да стане- Иван, Илия, Игнат, Ивайло, Илиян, Инко.

Леле колко си прозд

как ще откаже,бе - с това звучно българско име от региона на Сливен.

що па Индиана? - Калифорния, Аляска, Оклахома, Аризона... къде по мелодични имена.

Всеки решава на базата каквото си мисли, че е най-правилното лично за него. Дали е прав или не, бъдещето ще покаже. Но вече и патриотизма е бизнес. Дали ще са пари, дали ще е имидж (разбирай пари) или нещо друго (пак пари), няма голямо значение. Като се замисля, винаги натоварваме другите и им мерим патриотизма, а ако е лично за нас, някак си може и компромисче.

Човека си е американец, що се занимават нашите лешпери с глупости...

Абе ние първо да си изчистим двора- пък тогава и футбола може да ни тръгне. Това е бял кахър сега...

Бил е част от отбора на САЩ до 19 год. сега е приел поканата да е част от отбора до 23 год, но не е сигурно че ще стигне до мъжете. Може да не се чувства българин, но има българско гражданство благодарение, на което е заиграл в Англия. Ако се класираме ще съжалява, че не е приел поканата.

Боли ме фара,чак пък толкова ли си нямаме футболери,куци,ама наши...

Браво на момчето,как ще играе за мутрите на Боко

Кво са го замолили тва педерасче то се вижда куцо магаре отвсякъде

Индиана ли си, Джоунс ли си, не знам, но не си патриот, а по-скоро безродник, хубаво момче...

Ами като има светлия пример на Бербатов - роден в България, проходил във футбола тук и до отиването си в Леверкузен е прескачал трамвайните линии да не го хване ток, какво да очакваме от Индианата.

Тоя с трамвайните релси не беше ли Боримиров?

Не знам как решиха че е българин. Роден е в САЩ, съмнява ме да има гражданство и да знае български.

Децата на гастарбайтерите в Германия също не са раждани в Турция, но половината национален отбор на Турция е съставен от тях. За тях не е срамно.

Половината национален отбор на Германия, а не на Турция. Нещо си се объркал!

глупости-той не играе само за държавата-а и за народа й...от който явно не се чувствува част...а вие прочетете стихтворението българин да се наричам-първа радост е за мене"...

Свободна воля на свободен човек. Не можем да му се сърдим. Моята воля преди 30 години в най-голямата мизерия беше да остана в България, да си направя собствен бизнес, да давам работа на 30 души, да плащам данъци и България сега да е в ЕС най-доброто място за живот на земята. Това е моята воля и аз я изпълних. Слава на Бога!

Да си жив и здрав, човече!

само мога да го приветствам за решението момчето...тая държава му е мащеха за него ако може да се нарече "държава".

Половината национален отбор на Турция е от децата на гастарбайтери в Германия. А сливенския мангал, бащата на Индиана Джоунс, дето в България е станал футболист, любезно отказал предложението.. Той е американец вече, под достойнството му е да се занимава с България.

защото не се чувствува българин-с баща денчо и майка маргарита....има чуждо самосъзнание....да ходи да рита къде иска...бг ще я има и без тия....

Kenn1111

Нормално.При това състояние на нещата в футбола у нас човек да стои максимално далече от него.

Момчето и семейството му поне са коректни и не увъртат. Все пак роден е в САЩ там е тренирал, там се е формирал, там най-вероятно ще си живее като прекрати активната си кариера. Логично и правилно е да чака да го викнал в отбора на САЩ. За какво му е да затъва в нашето тресавище.

Айде сега, щото пък от националния отбор на САЩ са излезли или има мега звезди. И винаги е било така. На дърти години ще съжалява. Там ще бъде никой ( футбола в Америка е спорт, който не го имат на почит, може би в йерархията на спорта е към то 7-8 място) .