17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в БГ кога? Тука си имаме к.у.р. за Левски, същото и за Ботев и т.н.

Какво правим с Агата Кристи и "Десет малки негърчета"? Ще я запорират ли и нея или ще ги сменят със скандинавчета?

Защо си мислиш, че вече не са почнали да подменят заглавието? Провери в нета и ще разбереш, че това вече е напревено в немалко страни.

Нов Световен Ред в действие - Един свят една раса от роби и илюминати-божествени същности , а в Новия Храм - върховното божество - Дявола.

Ами защо не от Редскинс на Реднекс...чакай малко...тук загазих май..

А ако привърженика е от коренното население, тогава не е ли дискриминиран по този начин?

Нееее няма право да ползва индиански символи... няма значение дали е индианец или не. Скоро очаквам на белите да им забранят да говорят с негри или индианци.

Цензурата в америслямските щати е доказателства за типа "демокрация", заради който америслямците настояват как били "земята на свободата".

Ред е да сменят името на Индиана Джоунс.

Тъмната Страна ще я сменим на Афро Страна. Йода го правим веднага 2 метра, за да не се обидят малките хора.

Това с расизма и обратните започвам да си мисля, че е някаква димка, за да не се усетят масите, че всъщност делението е на богати и бедни.

Хората отдават почит на индианците, на тяхната борбеност и смелост, и изведнъж това става проява на расизъм!? Да се кръстят тогава "Нищо определените".

Не е името проблема. САЩ избиха индианците, а останалите натикаха в резервати, където живеят в примитивни условия. Докараха африканци да им робуват безплатно, и после ги изхвърлиха. И като сменят имената ще изтрият ли вината за съсипването на живота на тези общества, което продължава и до днес? Няма, дори да им дават квоти за "Оскар"-ите. Астра Зенека като смениха името на ваксината, ще изтрият ли починалите от ваксинацията? Циганите в България като се наричат "роми" спряха ли да крадат, изнасилват, убиват, проституират, продават децата си, които раждат на 12 години? НЕ и няма да го направят, докато проблемите се замитат под килима, като се подменят нищо незначещи имена!

Интересно, когато говориш за индиянците и черните, рониш сълзи, а когато говриш за ромите веднага се наежваш. Мога да ти кажа че разликата не е голяма. Тук е достатъчно да докажеш с документи че имаш нещо индианско в теб, и торбата с благоденствията се изсипва върху теб. Безплатен колеж, безплатно здравеопазване, пожизнена пенсия още от рождението и др. В резерватите си живеят като царе, единствените казина в Калифорния са на индианска територия заради специалния статут. Изобщо тук е голяма борба да докажеш че прабабата ти е била индиянка.

Как да викам на черното - тъмно бяло ли?

Афробяло.

Тъъъпо! В момента света се дели на свръхбогати, свръхбедни и изнемогваща средна класа, а не на каубои и индианци. Чрез расова дискриминация и псевдотолерантност се крият истинските дискриминатори и робовладелци, които всеки ден стават все по-богати независимо от или поради пандемии, икономически кризи, политически кризи, войни и т.н.

На партийнот събрание ли ви казаха това?

Мислете с тия глави бе, не е толкова трудно. Стига сте чакали от някъде някой да ви каже какво да мислите и как да се чувствате. Аман от стадо, което не иска да носи никаква отговорност, но има огромни претенции.

Тази толерантност има обратен ефект. Забранявайки индианските символи , един вид ги приравняват към нацистките

Съвсем скоро четенето на западна западна литература и упаднала западна музика ще е расизъм и ще води до затвор в конслагер......

С какво точно е обидно и расистко името или да слагаш пера и да се боядисваш не е ясно? Скоро слушането и свиренето на джаз ще е расистко и обидно. Тия сащки либерали съвсем изперкаха.

или дилдата

Да се именуват белокожите. Товя със сигурност няма да е обидно за никого!

Ооооо, ще е обидно И расистко даже. Тогава ще кажат, че прокламират белия супремасизъм и показват превъзходството на бялата раса.