Коментари - Инфантино не спира с ексцентричните предложения, иска Мондиал на всеки три години | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо всеки ден дай

Направо да стане като художествената гимтастика, на всеки 2 седмици...

Името му говори достатъчно. Доста инфантилни идеи му идват в плешивата кратна.

Ма какво на 3 години - напрао сутрин, обед и вечер :)))

"Днес съм три годишен"! "Днес съм северно кореец"! ...а дано скоро да има и: "Днес съм затворник"! ...нещастници ненаяли се!

Май е време да си ходи с мощен шут отзад към къщата му в Катар!

След като е харесал да са първенствата да са през зимата предполагам, че следващото предложение ще е да са за постоянно в Катар.

Нашата зима е Аржентиско лято, Австралийско лято и т.н. Нека веднъж и тези хора да видят какво е световно първенство лятно време. В интерес на истината в студените месеци няма кой знае какви забавления, та Световното през Ноември на мен ми дойде изненадващо добре. Лятото е за плаж и почивка, не за мачове.

Корумпиран боклук и сребролюбец!!!

сам

Инфантилно предложение... колкото до това да се увеличи броя на страните участващи на Мондиал - като стигне до 200 България може и да се класира....

"...Джани Инфантино, не спира със своите ексцентрични идеи за радикални промени във футбола." Идеите на Инфантино са инфантилни и не касаят развитието на футбола, а как да се издоят повечко пари от тази "дойна крава", а това не развива, а убива футбола! Във всички спортове, в които парите станаха водещи истинската игра умря!

Проблемът не е в тези хора, а в букмейкърите. Те развалят всеки спорт, станал една идея по - популярен.