17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпирани руснаци!!! Всичко опропастиха! И ако опитат да си признаят. ….техните се погрижат да изчезнат…

Това японската жега е ебати жегата. Тава българските писерушки са ебати и писерушките .

Олигофрени това е олимпиада, стига с вашите комунистически лозунги, протести , пари, малоумие.

Какво искаш? Тениса е един от най-изтощителните спортове и е нормално да им е жега

Иванов,ходи се наплискай със студена вода. Тениса е един от най-изтощителните спортове! За какъв хъс ми говорите,когато са на ръба на силите си,не заради умения, подготовка и тн,а заради кофти подбрани часове на мачовете. Или викаш това е Спарта,трябва да има кръв и жрелище...

То тая олимпиада реално не е олимпиада-без зрители, само японци и официални лица. Парите за над здравето за съжаление

Гришу си е най добре.Мачка.

Като не им харесва защо играят? На тениса хубавото му е, че условията са еднакви за всички, който може да издържи той ще спечели. След като един може да тича в жегата, а на друг му е тежко, значи този който тича заслужава да спечели. Те искат да играят на сянка, да им носят пешкира, да играят когато има определен брой души за публика, да могат да си лафят с треньорите, да ходят до кенефа всеки сет, да не им подсвиркват докато играят..... Общо взето, милионери на корта. Освен техника и физика, трябва и хъс.

SirBob

Общо взето се вижда, че не разбираш нищо от спорт, и специално от тенис. Пробвай с коментари на кулинарни теми, може и да се получи нещо.

просто пореден мръсен бизнес - нщо лично ! не0либералната икономика на Боклука се основава на две ключови аксиоми: - всичко е стока - печалба на всяка цена

Защо не бойкотират?

Е, така е. В днешния свят парите са по-важни от здравето на хората. То и поради същата причина не отмениха олимпиадата, въпреки многото случаи на ковид в Япония.