17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БФС и Б.М. ни връщат 20-30 г назад

По отношение на управление, мениджмънт и спазване на закона БГ се движи със закъснение от 30-40 години ( не говоря за технологиите, най- новите, или почти най- новите технологии са в БГ, особено в ИТ)

изказване не 30, а 100 години!!! Нямаме стадиони, нямаме, отбори, нямаме инфраструктура и прочие!! Град като Севиля (население 1млн)има 3 стадиона като вески един е с капацитет 60 хиляди, Испания има по 5 отбора всяка година в Шампионска Лига и шо няколко в Лига Европа - чесро испански отбори печелят турнирите !! Така, че този младеж е доста пасивен в коментара си!

В Испания да не са по-добре, а? Където 95% от съдиите са корумпирани и фенове на Реал Мадрид

ли си бре трол!!

Лъже, не е вярно! Боби и Лече казаха, че всичко, което зависи от тях, е перфектно направено.

АЗ МИСЛЯ ЧЕ НЕ САМО ФУТБОЛА Е 30 ГОДИНИ НАЗАД А ВСИЧКО ДРУГО ЗАПОЧВАЙКИ С МАНТАЛИТЕТА НА САМИЯ БЪЛГАРИН, АКО ПРОДЪЛЖАВАТ С ТОЗИ МАНТАЛИТЕТ СТРАНАТА НИКОГА НЯМА ДА НАПРЕДВА.

10000000+

Добре, че трябваше да дойде някой (предполагам максимално 30 годишен) образован човек от Испания за да констатира реалноста в българския футбол, което говори и за ситуацията в страната като цяло.

Ми що не си я оправил досега?

Еми може да не му дават възможност.... Бербатов ти ли си бе? ;-)

Не е толкова зле положението в България. Като не ти харесва не коментирай

ти бе панелен плъх??? Я се огледай къде живееш!!

Тоз пък, да не мисли че е открил "топлата вода"! Това е известно на всички докоснали се до футбола, въпросът е да се оправи! Само че...............!?!?! Много интереси!!!

И жълтурите които лягат на Лудогорец и скачат на ЦСКА и Левски са 30 години назад