17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са ме интересували Интер и Икарди. Но считам за некоректно и държането на Интер. Дали ще предподпише, си е негова работа и нама нищо общо с това как играе. Играта си е игра, а договора си е договор. И второто е личен избор. Нищо чудно дори да могат да ги съдят, че не спазват европейски норми за правото на труд. Сигурно в Германия, футболиста би играл последният ден от контракта си и то ако отива в конкурент. Но там манталитета е друг.

Почнат ли мениджърските хватки футболът изчезва.

Приказката не е за Икария за жена му което е бивша на макси Лопес и една откачалка Нети е работа мисли само за пари.

Трудно е да си КОН , па макар и елитен !

Да идват в Левски.

Какъв е тоа фонсека??? Джеко не му влизал в плановете??? Тоя явно е треньор по спортни танци...

Чекаме ги да дойдат във ФК Работник - Битоля

Това е сигурно отделна тема, но не би трябвало да влиае на това, дали да играе или не. Левандовски се знаеше, че минава от Дортмунд в Байерн, но си играеше за Дортмунд докрая на контракта. Въпреки че отказаха да им го продадат предната година. Това че Байерн им е конкурент и не искаха да им го продават, не промени това дали да пускат Левандовски да играе.

Чекаите си, ама все пак имате ли с какво да плащате, че съвсем без пари не става?

Къде е пазарната икономика? Те ако не играят футболистите, утре ще им падне още цената, а после ще си станат и свободни агенти, и отборите им пак ще загубят. До това води пирамидата на големи заплати и трансфери.