17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре се представят италианците. Не очаквах толкова добро представяне на Уелс. Турците са страшно слаби, просто последните им мачове преди първенството заблудиха, че имат шанс за нещо.

И турците отпаднаха, кеф

Спомням си Световното 2002 -ра. Франция - световен шампион от 98-ма. 3 загуби в групата и рано-рано "отсвириха" - ей това е съвършенство...със знак "-".

А бре смешнико-не са имали три(!) загуби в групата,докато булгаретата имаха три загуби в групата си през 2004 година,бре!

Абе "сериозни човеко", ти Бг с Фр ли ще ми сравняваш. На СП 2002 -ра наще въобще не участваха. Е, да Фр има една точка в групата с/у Уругвай, и нито един вкаран гол от 3-те мача. Последни в групата. Бааааси световния шампион.

До некакъв хсх!ВаЩе не бяха на СП2002,но бяха на ЕП2004 и ги биха като тъпан на голяма циганска сватба-три загуби за булгаретата и 1:9 гола!пп-А иначе и Испания и Дойчланд впоследствие отпаднаха още в групите в качеството си на актуални Световни шампиони,бре!!!

На турците съвсем им омекнаха к-ците.

Освен , че обичам футбола, обичам и да чета и уважавам красивият ни език.......та, прочетох заглавието, прочетох и статията и това "завърши съвършенството" не го разбрах......мъчих се мъчих сене ми звучи, не мога да му намеря смисъла, изобщо що за редактори и списвач Извинете, но не мога да Ви нарека журналисти, вие сте списвачи и сте нерамотни Лека вечер

Съвършенството е да спечелиш групата си с три победи без да допуснеш гол

Съвършенство е да спечелиш турнира,не групите.Направило ми впечатление, че отборите които са се класирали още след втория мач и в третия пускат резерви им се разстройва ритъма на игра и после отпадат.Винаги има изключения но много рядко.А Италия направи точно това значи шанса според мен да спечелят турнитра е не повече от 10%.А това според мен не е съвърленство,може и да греша но нада ли.

Privet ot Velika Turtsiya.Samo Turtsiya!!!!!!!

За Португалия става мноого сложно.

на кого му пика за лигнярдо и ко.?!

Ами като не си пият Кока-Колата така става!

Турците отпаднаха, супер

Бият хората, само рускте кучета падат като зрели круши...

Турците потънаха.

Kenn1111

Super