17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважам статистиката, но мисля, че и тримата са велики!

Ноле е велик

Назобен добитък е новак

Ноле е това което е Италия за футбола. Скучни.

С тази игра Ноле ще се разчекне далеч преди 40.

Ако не получи инфаркт преди това.

КОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ В ТЕНИСА ЛИ ....?!? ДЕБАТ РЕАЛНО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, НЯМА И ДА ИМА ...... ИМЕТО МУ Е ...... РОДЖЪР ФЕДЕРЕР ..... КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ ДРУГИТЕ ДВАМА НИКОГА НЕ МОГАТ И ДА СТЪПЯТ НА МАЛКОТО МУ ПРЪСТЧЕ НА ФЕДЕРЕР ...... ФЕНОВЕТЕ И НА ДВАМАТА ДРУГИ В СВЕТА ДА ГИ СЪБЕРАТ, НЕ СА И НАПОЛОВИНА НА ТЕЗИ ФЕНОВЕ НА ФЕДЕРЕР .......

Фен съм на Федерер, обаче пред фактите не само боговете мълчат, Ноле има положителен баланс срещу Надал и Фед, преби Надал и на клей, също така счупи всички възможни статистики, а скоро ще има и голям шлем плюс недостижими успехи предвид на това, че има още 3-4 години игра, а от младите нищо не става. Велик Ноле, да е жив и здрав!

Отворих коментарите, за да напиша моя и видях, че сте го написал вместо мен:) плюс

СЕГА ДА ВИ ОБЯСНЯ НЕЩО.ФЕДЕРЕР Е МАЕСТРОТО И НАЙ ДОБРИЯТ СПОРТСМЕН В ТЕНИСА,ЗАЩОТО ТЕНИСА МУ Е ПО АТРАКТИВЕН ОТ НА ДЖОКОВИЧ И НАДАЛ.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!СПОРТСМЕН!ЕДИНИЯТ ПРАВИ МАЙМУНДЖАЛЪЦИ,БЪРКА СИ В ГЪЗА ,ПИПА СИ УШИТЕ ЧЕЛОТО НОСА ДОКАТО РЕШИ ДА СЕРВИРА,ДРУГИЯТ ПЪК КАТО ЗАПОЧНЕ ДА ГУБИ И ВЕДНАГА ПОЧВА СИМУЛИРАНЕ НА КОНТУЗИИ,БАВИ ИГРАТА ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗНЕРВИ ПРОТИВНИЦИТЕ СИ.НИКОГА НАДАЛ И ДЖОКЕРА НЯМА ДА БЪДАТ НА НИВОТО НА ФЕДЕРЕР!И ДВАМАТА СА ГОЛУМИ СПОРТИСТИ НО НЕ И СПОРТСМЕНИ КАТО ФЕДЕРЕР! КАЗАХ!

Това не е нито балет, нито художествена гимнастика. Смятат се титлите, а ако не си най-добрият, нама да ги имаш. И англичаните играха атрактивно, но накрая Италия се радва.

Е то е ясно - казва се Роджер Федерер. Ако има някакъв спор то той е с великия Борг.

Роджър може да е бил велик. Някога, но не сега ... Сега средняци го побеждават с 3:0 и швейцарецът се свлича надолу. Вече е вън от голямата игра

Ноле е най-великият тенисист в историята, няма какво да се спори по темата

Аз адмирирам Ноле, защото това е човек, който не се е спрял да работи и да се усъвършенства в стремеж да постигне съвършенство.

Значи аз съм по добър от тримата тенори, щото не вземам допинг

Надал и Федерер може да се пънат колкото си искат. Ноле е номер 1 и е недостижим за тях с перфектната си, чиста и красива игра.

Е, айде стига сега. Федерер и Ноле са велики поравно, имай малко повече уважение към Федерер бе смешник.

Федерер вече страда от старчески болести и губи с по 0:6 гейма в сета и с 0:3 в срещите си

Там където е Федерер на тия години ти можеш само да си мечтаеш да бъдеш смешник жалък

Прав си, че деди Феди вече е стар за тая игра. Ама Джокера/Шмекера е още млад и затова миналата година на ФИНАЛА на Роланд Гарос в първият сет Надал го занули 6:0 !!! Какъв срам само за по-млад и то номер 1 !!! А, и на тазгодишния Роланд Гарос Надал го подкара с 5:0, ама го спряха !!! Да не печели само той!!! Пари Мишо, много пари се въртят в тоя спорт...

Този може да се пъне колкото си иска, но няма да стигне Федерер и Надал с тяхната перфектна и атрактивна за гледане игра. Техника и аристократизъм. Може и баща му да вряка колкото си иска - все тая. Публиката показва чия игра харесва.

Кирьос ли ? Този некадърен гащник се търкаля като прасе по кортовете. И обикновено не завършва турнирите поради контузии ...

Ноле вече задмина Федерер и Надал по успехи отдавна

Ноле е номер 1. Другите да си избират от останалите номера - 2, 3 ... и т.н. Има за всички. Има и за Кирьос

Още не е побеждавал Ник Кириос!!! Така, че айде по-леко с похвалите, че вече смърди яко...

Ами Кириос да стига до финали да стига до финали или по нагоре да се срещат често и тогава да говорим. Нали не мислиш че всеки спортист е в топ форма с десетилетия. Има и спадове. Така че Кириос да стига полуфинали финали и тогава да плямпа. Него все си го бият.

Ако не беше допинга сръбския простак нямаше да има и една титла от Шлема

Да, а освен това и мен не е бил, а също и съседа. И ние като Кириос не успяваме да играем често с него, но все тая...не може да е най-велик докато не победи всички хора на планетата!

И Дъстин Браун винаги бие Надал като тупан всеки път, когато са играли. И то по много приятен за гледане начин. А пък преди години Давид Налбандиан наби канчетата на тримата големи в една седмица... И какво от това?? Така че нищо не смъди. Имаш право на собствено мнение,но не и на собствени факти. Джокович доказа, че е мноооооого голям!

Новак доказа, че е огромен! Това, че не е бил тоя палячо Кирьос нищо не значи, то едно време и Евгений Донской би Федерер, ама това значи ли, че е велик?