Ивайло Гоцев нарече мача с Джошуа "морална победа" за Кубрат

Импресариото с интересна теза за случилото се в неделя сутринта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма, кобрата направо си стана шампион,само че картонен..

Ех пак захванаха темата "Кубрат". Явно много коментари се събират така. Оставете го вече на мира!

Ко,Ко речи Ко....?

Гъза си с рози накичи насраното да не личи.

Е па той е истински АНТИЧКИ северен македонец

Поне по точки да беше паднал, че да има за какво да се хванем, но Пулев яде голям бой и се държа неадекватно преди, по време и след мача!

Pussy :) нещастник противен и бяга по въжетата, глупак! А, вие мисирки те също копаете дъното с тоз боклук, лека

хахаха +++

Не знам как се нарича състоянието "хем насран, хем с претенции", но откровено знам един представител.

Прочетох само заглавието, но се забавлявах - на това му се казва "да заровиш глава в пясъка" и "да наречеш черното бяло". Типични черти на индивиди с ниска самооценка и не особено високо интелектуално ниво.

Хубаво е този азиатец да не се показва повече. Достатъчно навреди на България.

Всички наредени на хранилклата на тези 4 милиона евро се изтропаха с напълно ирелевантни изказвания. Много по-малки страни от България биха платили с удоволствие много повече от 4 милиона евро за да им бъде спестенй подобен срам.

Tka pideras4etata komentaristi si broiat stitinkite za utre a,, slabaka ,, Pulev se oblazhi s 4000 000 7, Paunda budaliiiiiiiiii

0

Нааках се, но това беше морална победа за гащите ми.

си напълни джоба. Такава е модата - вредиш на България, но си пълниш джоба.

Този циганин не трябва да се показва по телевизора вече! Не бях виждал досега боксьор да се обърне с гръб и да бяга по ринга прикривайки главата си с ръкавиците.......няма по срамно нещо от това . И брат му вика, че се бил мъжки до края...срам, срам и резил за цяла България!

Цяла България е само тулупи. Нищо не можещи и нищо не правещи с големи усти. АМАН!

Срам! Спрете се!

Една стара поговорка от времето на Балканските войни: "Отидохме кат арслани, па се върнахме насрани!"

Кобрата е отражение на масата българи. Летят високо, но в крайна сметка са едни най-обикновени мухи.

Какъв морален победител, бе?Трай си и не се излагай повече.Джошуа го пазеше да осигури повече ефирно време да не загубят рекламите. Можеше да го прати под душа много по-рано. Морален не, но материален победител в личен план със сигурност е.Толкова хора в България ги пребиват и им взимат парите а на него му дават да го бият.

Интересното е, че точно този скеч гледах преди малко в тубата. И да, мислих си за мача на Пульо :) Също си припомних епизода, в който Остап Бендер се правеше на гросмайстор, за да вземе билетчета от селяните...

А аз съм готов да призная Пулю за победител само за 1000 лв.

Пульо се разбра, че не е мангал. Ама тоя леко-еротическо-педераски брадясалия ... дали не е ???

аслани се казва. Значи лъвове, но да, смисълът е такъв :)

Негрото щляпа голямата уста до посиране от което се разсмърдя на лай...на, а на тоя слепец импресариото му мирише на Шанел №5. Явно импресариото кара Ковид-19 в момента щом не усеща миризмите. А за "великия" Кубрат само ще напиша - няма как да си велик щом обръщаш гръб на противника и бягаш, а той тича след теб да те върне на ринга да си довършиш мача, като на всичко отгоре те потупва по дупето и бъбречетата. Сядай си на задника, харчи си милионите и не споменавай думите България и български народ, защото съм сигурен, че и баща ти горе се е обърнал като те видя как бягаше.

На масата калинки е събирателен образ, искаш да кажеш. Няма другаде толквоа много талант и бедност на едно място

Ако не се лъжа, мачът бе БОКСОВ,а не МОРАЛЕН !!! Моя приятел казваше :" Отборът им е добър,ПО ДУША.Играта била - ФУТБОЛ"

Писна ми от няколко дена да ми натрапвате тоя Куби Пулев. Па го и посрещат с гайди и тъпани гаче ли е Крали Марко. Иде посран, а го посрещат като аслан.

Разликата между мен и Магнус Карлесн е същата като тази между Пульо и Джошуа. Нямам връзките, нито желанието да ми дадуват балона до там, че да лъжат аудиторията, че съм равностоен съперник. Ако някога я докарам до демонстративен мач с детето-чудо обещавам да не го превръщам в "национална кауза". Също така обещавам поне веднъж да го пратя на земята (да му взема барем една победа).

Абе Гоцев, ти не си добре. Морална победа? Да удряш противника след гонг, в своето безсилие и безпомощност, по сикаджийски. Много морално, браво! За това действие трябва да бъде наказан завинаги от всички боксови федерации.

После се чудим че коврата плещи само глупости. Всички са идиоти в екипа му, като на него да речем след толкова бой по главата му е простено...

Дрън дрън, морален победител също бе Джошуа уважаеми г-н импресарио

Трябва да гледаме по философски на нещата... да изядеш толкова бой и да издържиш до деветия рунд, погледнато под друг ъгъл може да се приеме за морална победа. Пък и заплащането си е подобаващо, така че няма губещи - и двамата боксьори излязоха победители от този ожесточен двубой :)

И аз съм много добър музикант, по характер.

Изобщо нямате представа какво е морална победа. Дано все някога разберете. Като импресарио би трябвало да сте наясно защо се молехте и се натискахте за мач с Джошуа при положение, че нямате капацитета за това. А не да говорите за морална победа, че даже въвлякохте България и българската чест и достойнство.

Искам да ви поздравя, господин Импресарио, че сте му направили поне 3 клизми преди мача, много далновидно, браво!

За него я остане 1/3, я не.

Браво на Кубрат ! Тук само некадърни и неудачници се състезават в словоблудство, но на ринга щяха да се изпуснат сфинктерно..

Дрън, дрън, дрън.... Единствената истина е. че Пулев се усра както и при мача с Кличко. Нищо ново под слънцето...

Типично по нашенски-пълниш с години кацата с мед и накрая сам капваш капката катран. Стигаш два пъти на един хвърлей от върха, държиш девет рунда, падаш с нокаут но все пак не те изнасят на носилка и вместо да се държиш като джентълмен, така и така си в Англия, се държиш като тъмен балкански субект.

Това да си насран до ушите и с голяма уста си е национална черта. Хайде спрете се най-накрая.

Оди са бий ти ма, андрео!

Стига бърбори! С тоя стил на Кобрата щях да изкарам един рунд. И не за друго, ами щото не мога да нося на бой.

Гоцев е на пулевата ясла и няма какво друго да каже.

от стаиите "накилограм" за този палячо, когото вески го бие като маче у дирек!

Не е пич Кобрата, прави се ама не е . Не вземе да каже ейй машина е този браво. И не съм мн съгласен , да се изказва от името на българите щото ме включва и мене. За него вече няма място в големия бокс. Политическа кариера няма как да направи, ниско му е челото. Ама ако пропее чалга, няма се изненадам.

Гоцев някой хора гледаха мача от началото до края. Не са чули нещо от рода "една жена ми каза". Говориш пълни глупости!

Да живеят Мутро-Тъпоглавците!!!

Кубрат не видя ли ръцете на Джошуа - за какви мускули и за каква машина става въпрос? Дали е видял той и своите ръце, които са като на слаботекесен в сравнение с тези на Джошуа? Какво му пречеше на Кубрат, вместо много да при казва, да ходи на фитнес и да направи мускули като тези на Джошуа?