17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го бие на табла

кобрата иска титлите.Ако беше само заради парите ,можеше още първият път да излезе контузен ,да падне и да си тръгне със по солидна банкова сметка.Аз вярвам в нашето момче!!!Очаква го труден мач ,но излезе ли подготвен и със добра стратегия може да стане много драматичен мач , и нашия да излезе победител.

Гоцев ше влезе без Пулев във задния двор на Джошуа,за собщи съвестта на Пулев

По - вероятно е земята да се окаже плоска. Отколкото Джошуа да падне от пловдивския биткаджия.

По-вероятно е Джошуа да им влезе в задния двор и на двамата ... с голямата си черна пишка !!!

Сядал ли си отгоре й?

Майка ти е сядала

Гпцев- кой си ти, че да призоваваш Великобритания да прави каквото и да е, бе тапир? Отчайващо прост

Тия никой в света на бокса не ги взима на сериозно и не ги знае ама изобщо. А кубрат може да има по голям успех ако посети задния двор на Андрея! Тоя ивайло не го знам с какво се занимава,но да почне да прави нещо че от много свободно време явно е взел да си фантазира и по лошото е че си вярва!

че такъв мач няма да има.Пулев не го взимат насериозно от момента когато се уплаши и се направи на контузен.

Я да ходи в задния двор на Андрея

Този Кобрата, не ли се пенсионирак вече...

правят всичко възможно(британците) да не се състои. За Господин Пулев този мач ще бъде върха на кариерата му и на всички е ясно че, той ще го изяде заради психологическата си настройка. Антъни не държи на бой и когато това стане факт всичките които храните Кубрат просто се покрийте.

Ще ме накарате да пазя линковете от всяка заканителна статия, и накрая ще ви ги пейстна в едно съобщение, след срещата.

Като имаше възможност, да беше играл,а не да подарява едни милиони на Ерик Молина и Карлос Такам,които успяха да к0се подготват за две седмици и ги усвоиха парите.Когато два пъти се изпръцкаш, трети път или няма или направо се наакваш.

Объркал си се.

С дупето нагъзено и буташ на зад...голям бой ще му теглят.ще го обезводнят

Струва ми се, онзи Джошуа, че е пипнал коронавируса и вече нищо не става от него, щото не са му слагали БЦЖ. Интересно, ако вземе да умре, кво прайм с титлите, кой ще ги вземе или кои ще се бият за кои точно пояси или всички топтан?

Това ли им е ориентацията?! До някъде обяснява фиаското с траверса.

На вас май ще ви влязат в устата балъчета. ..... Този ром кобрат ще си остане вовеки веков претендент. Да се моли Джошуа да отказва до последно среща, че така ще го унижи на ринга .... Повече и от Кличко.

Тия станаха бетер Разбиване и Първична сила. Едни пози, ежби, закани, хвалби, а накрая на ринга 10-15 минути театро ... и нека по-"добрия" победи :)

Мач с Джошуа няма да има.