17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си жива и здрава,до 70 годишнината си ,може и 10 олимпиади да направиш !

Едно време се гордеехме с медали и с рекорди! Сега .... само с участието. Тъжно и трагично!

Евалла на тази българка, на 37 години и има кураж да се състезава а най-добрите!!!

тренирала за Токио, какво да ти кажа?

Тая баба Лалова още ли тича бе, поввче от 20г ми бърборят за нея по медиите. Отдавна трябва де се оттегля, да даде път на младите, които ги няма.

време е за пенсия чадо!

ga ce npobBa npu gaMume...

не е кабинет.

Да, има куража и то заедно с мъжа си да лапа от държавната софра. Още на щафетата в Стара Загора се видя, че няма работа в Токио.

Бяха времена ,когато "жънехме"медали по олимпиади и международни турнири .... А сега изпитваме задоволство от "разхождащата" се по пистата Ив.Лалова . Малките са с "малки мечти" и "ниска летва" . Пресилен възторг ,слабо представяне,няма дори разочарование.....

Тази само се излага! Няма ли кой да и каже, че отдавна трябваше да е сменила професията. Била 31-а.....че то ако нямаше тези квоти само от САЩ има поне 20 спринтьорки, които ще я бият без проблем! От Ямайка още 15 и т.н.

Ивет Лалова е един от най-заслужилите и усешни наши спотисти, но не трябва да се допуска да се разхождат по пистите без реални постижения

Още екскурзианти. Ганю Голев плаща.

Бойко е виновен! И Гешев - тоже!

Симпатизирах на Лалова до преди 4 години. Продължава да се състезава, защото получава солидни пари за подготовка и то не само за нея, а и за съпруга, който се води нейн треньор и нейн физиотерапевт. Пари падат и от някоя и друга реклама, естествено в България. Освен съпруга си, издържа и сестра си, която се води нейн пиар. Предполагам , че ще продължи да се състезава, за да получава още финансиране, че остават 3 ма безработни

....Ивет - да си жива и здрава и утре просълзена отново да ни се похвалиш с успешно бягане(31-во място) И 10-ТА ОлИмПИАДА!!! вЪЗХВАлЯВАмЕ ТЕ ДО НЕбЕСАТА чЕ СИ ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОрИмА В в областта на леката атлетика в ТАЗИ СТрАНА! Всички подрастващи лекоатлетки са твои бледи сенки и Олимпиада ще сънуват................покрай ТЕБ!!!!

Тя е олицетворение на сегашното състояние на българския спорт . Даваш пари за "нещо в перспектива",а получаваш "нищо без надежда за успех" . Радвала се ,че участвала и този път......!?!? И се кани да участва на Олимпиадата в Париж -2024 год. ......!?!? Не състезател ,а турист на държавни разноски !

Ивет - 5 та олимпиада. Мария Гроздева- 7-ма олимпиада! Кой ли е следващият който ще се похвали с такова върхово постижение без значение от жалките му резултати?

Жалко е за спортистите в Бг. А резултатът на Ивет е по добър от другата ни участничка. Не мога да си представя как тя на толкова години да бяга по бързо от младите ни бегачки. То по добре да не се занимават с бягане щом толкова могат.

Щом го може да дава. Нали си представяш, че ако имахме 2 3 по добри бегачки тя нямаше да получава нищо.

издържаме спортисти които дори с личните си постижения нямат шанс да се класират на финал, камо ли да вземат медал?

Стига се е мъчила да си правят деца.. абсурд да надбяга някакви 18-19 годишни негърчета :-)

Който е връзкар и е абониран за тези участия. И не само в спорта а във всяка област у нас е така. Да си организират участията сами. От моя гледна точка сдам оса изхарчили едни бюджетни средтсва.

tonk11

Ами там участието е на квотен принцип. Покриваш квота /тоест постигаш резултат/ и участваш. Такива са правилата.

Винаги съм я харесвал, но е крайно време да окачи шпайковете на стената. При положение, че отпада с личен за сезона, трябва да се пенсионира.

Ивет не можа да спечели нищо на световно ниво ,само на европейско има златни медали и гони този рекорд по участия.Като се има в предвид че вървим към 3 та олимпиада без титла ,смятам че 6 то участие в Париж ще прикове медийното внимание….иначе това момиче е голям спортист и трябва да бъде уважавана много ,белите спринтьорки са малко по добри от нея с световни титли са Дафне Схиперс и Ким Геверт последното десетилетие само от белите …

да медала е голямо постижение. Май си нямаш идея какво е олимпиадата! Това което днес гледаш в Токио тези 1-2 седмици може да се каже, че е финал на едно състезание което се точи години наред. Квалификациите не са майтап, това не ти е квартално събиране на което си поканен защото си пуснал лайкче във фейсбук на групата на квартала. интересно ли ти е колко атлети не достигат до олимпиадата. над 99,99%! За да се окаже Лалова там в Токио тя е доказала, че е по-бърза от стотици и хиляди други атлетки. Тя не отива там защото на нея и се ходи на разходка, или щото е прошепнала на ушенце някой сладка думичка на някой от Олимпийския комитет, а защото е заслужила квотата си. спортистите имат нужда от подкрепата ни за да ни представляват на големи състезания. когато печелят е лесно, тогава е ясно, че сме с тях и ги обичаме. ако Ивет беше спечелила друга песничка щеше да пееш. обаче спортистите ни имат още по-голяма нужда от подкрепата ни именно когато губят. следващия път когато български спортист не спечели медал вместо: "идиот за нищо не ставаш, защо въобще опитваш!", кажи "лошо, но ние сме с теб! трябва да работиш още повече за следващото състезание!"

Ей, комунисти, спрете да плюете по Лалова, тя е най-добрата българска лекоатлетка. Неблагодарно болшевишко племе.

Как да имаме като Лалова не пуска никой с нейните брътвежи за извънземен спортист, на когото България е задължена да плаща до живот.

И къде е тръгнала контузена? То и за другите спортисти имаше пандемия и нямаше състезания, но взеха медали. Как пък един здрав спортист не изпратихме там, все с травми и болни от какво ли не. А Кралев раздаваше пари на калпак на разни като Стъки, вместо да финансират млади хора и да ги подготвят за състезания.

Като гледам конкуренцията в нашата лека атлетика, нищо не и пречи на Лалова да се яви на още поне 2 олимпиади. Не я обвинявам за това, по-скоро въпросът е към шефа на федерацията по лека атлетика, онзи вечно нахилен и доволен мазник Карамаринов. Сега сигурно пак ще отчете успешно представяне.За да минем изцяло на олимпийския принцип при участията си, т.е. за туризъм, със сигурност огромна е и неговата заслуга. Къде са младите, къде са тренньорите?!

Аз имам едно много директно питане (сори, в САЩ ме научиха да си казвам истината право в очите): Защо Ивет е 31ва?!?!? Защо не на 1, 2 или 3 място?!?! Нали знаете какво са казали американците: ако си първи, си първи, ако си втори си никой!!!! Та, Ивет, чакам отговор! Чакам отговор като човек, който с данъците си ти плаща път, храна, подготовка и заплата, но ти пак и пак не оправдаваш очакванията му!

Ами тя вече е дърта, къде е тръгнала с младите

Виждам че в САЩ са те научили да си простак като американците.

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

Простак си ти!

Защото олимпийският принцип се гледате тук: по-важно от победатата е как се бориш, да се раздадеш докрай. Затова ѝ плащаме с нашите данъци, за да дава пример на подрастващите. А ти никога не си бил в америка, защото си най-обикнвено социалистичеки отпадък, симпатизиращ на НРБ/

Този е трол, той не е бил в Америка и само подстрекива против амреиканците, а ти му пригласяш. И двамата трябва да заминете за "бившия" СССР или някоя страна.

Не е зле да знаеш кога да спреш. Но пък защо да спираш като има кой да ти плати една екскурзия до Япония с достатъчно джобни.

Абе дърта, ама...

Понеже само ти плащаш данъци Ивет трябва да е вечно първа,а другите спринтьори по назад,понеже техните не плащат данъци ! Ма мноооого си прост !

Айде стига,Иве.

защо се пращат пенсионерки? издухани травестити ?

Какво мислиш за НРБ?

Плащайте данъци в някоя съветска република, болшевишки отпадъци!

Малко туризъм 100 000 лева за “подготовка” Някоя снимка за Инстаграм Целуфки и любов :)))

Аз пък имам директен отговор на твоя въпрос ...трай бе мръхльо ! Голям "американец " се извъди !?!? "Научили го били американците " ?!!? Явно ти в България нищо не си учил и научил ! Колкото до ученето ти в Америка....видно е ,че и там нищо не си научил !

Въобще не е така, много пот и труд се хвърлят на тренировките, постоянство, отдаденост, концентрация, воля, борба. Но ти си комунисти и си научен да лъжеш, за да направиш някоя далавера.

Аху И После Тиху..

Прекрасна е. Аман от стари пръчове по форумите, коментиращи коя стара, коя млада. Като не им става вече и гледат жените да оплюят.