17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ивков,ти си пълен глупак.Как ще спазите решението на ДК и ще имате фенове на стадиона в същия момент.Това е една безсмислица казана от слаб адвокат.Другата тъпа издънка ти е признанието,че АК няма практика да изслушва засегнатите страни,но ще наруши собствените си правила за да ви угоди и отложи разглеждането на случая за понеделник за да може да ви изслушат.За кой друг отбор е правено това.Толкова сте жалки и ревливи.Няма нищо мъжко във вас,само рев и декларации.Как тогава може да се очаква възпитание и манталитет от вашите фенове.Мърлъо пък развива някакви теории,че кабината на пистата била защитена и бомбата не може да порази никой,с две думи бомби може да летят там колкото си искат.Откъде се събрахте всички глупаци на куп там,Ти,Кауня,Насо Задника,простия Боримиров и т.н.И защо ли тогава говориме за манталитет от цигани и наркомани.

Ни давай за пример Европа. Там такива като вас не с един мач, с място в други девизии ще се уредите.

Всички сини идиоти на боклука! Правилата са за всички. Ако сините идиоти не са съгласни с тях, или не искат да ги спазват, да ходят да го духат! Или да си направят тяхно собствено първенство, и да си правят каквото искат.

Нагледци

KOGATO OT CSKA PROTESTIRAXA VIE GOVEDA SE PODIGRAVAXTE,AIDE SEGA STRADAITE OT VA6TO BFS.

ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ЛЕФСКИ, В БЪЛГАРИЯ ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА!!!!

Докато дишаш ще си останеш ,прост м…..ангал

Има ли нещо в Родината ни, до което юристите не са се докопали и не са оср@ли? Само футбола ни беше останал, сега и на него му разкажте играта..

Ти веднъж вече "спечели" едно обжалване в УЕФА.И оттам ти казаха,че си "неоснователен".Юридическите ти способности вървят само при Перуката.