17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не беше изгонен, изритан беше!

л.а.й.н.о, детенце на клептократ, не знае що ще. Днеска му се кара болид от Ф1, утре ракета, татко му ще направи необходимото. Да му мислят обикновените негови връстници, станали за пореден път курбан в поредната война на кремъл.

Пълен некадърник.Взеха го заради баща му само.Да ги съди.Остава без работа.така или иначе щяха да го изгонят поради некадърност.Като гледам какво прави Магнусен сега с тази кола.

Че Мазепин не е Сена или Шумахер е ясно - но първо колата не е от миналата година - и не е в това работата - (те в момента тестове се правят три дни - пилотите имат много по малка роля от тази навремето а и тогава основата бяха колите и най вече гумите.работата с тях).а в съсвсем друго нещо.Формула 1 в момента е собственост на Американци.

Chefo77

Факт, некадърен е. Но дори и най-големите некадърници не могат да бъдат изгонени, просто защото "някой някъде нещо не го кефи". Имат договор с него, в който със сигурност има неустойки. Сключен в края на миналата година, за тази година. И който не може да бъде изпълнен не по негова вина. Ако аз взема кредит от банка, и в един момент реша да не го плащам, защото банката си е сменила собственика (пък той не ме кефи), дали е оправдано неплащането ми?

Това са демократичните ценности.