Коментари - Изхвърлени до живот и куп тежки наказания на звезди в снукъра за уредени мачове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде,бе,само китайците.Тези ги разправяйте на други.Дори за неспециалисти е ясно,че ,,големите"англосакси в снукъра много често предварително се споразумяват помежду си.Просто някои се изплашиха от драстичния прогрес на китайците и решиха да ги спрат по своя си мръсен начин.

Уплашиха се от китайците........Щеш не щеш ще признаеш щото нямаш избор.

Явно ще спра да гледам и този спорт. Това, което разбираме от действията на така наречените международни федерации е, че само руснаците се друсат с допинг, а китайците уреждат мачове. Ако хванат някой от англо-саксонската империя, то ще се окаже, че той го прави от крайна необходимост или лекарско предписание. Този начин за разчистване на конкуренцията е доста нехигиеничен и аз отказвам да наблюдавам подобна порнография.

По-голяма напаст от китайците няма. Индия, Китай, Русия - объркана работа там из Азия.

Азиатски мастии. Орки.

тази игра е за джентълмени, а не за селтаци раснали под сянката на някоя комунделска партия!

Даа,джентълмен до джентълмена - алкохолик до наркомана.Сами си признаха ,дори Рони каза ,че е бил затънал дълбоко в наркотиците.

Комунистическа работа!

Защо всички са китайци?

Защото само те са се самопризнали

Защото Азия е най-големия пазар за черно тото. Обикновено там отиват най-големите залози пр уредени срещи без значение в кой спорт.

Защото,започват да бият често великобританците и те не могат да им го простят.

Е те ако бият често Велика Британия, значи и Велика Британия е силно замесена. Иначе как орки ще бият богопомазаните? Абе виждате ли се какво пишете част от вас? Китайците никога не са ми били симпатични в тоя спорт, но това са просттотии.