Измамиха със 77 милиона долара баскетболната звезда Кевин Гарнет

Шампионът от 2008-а и участник в 15 "Мача на звездите" заведе дело срещу счетоводна къща.

Обратно в новината

Коментари - Измамиха със 77 милиона долара баскетболната звезда Кевин Гарнет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aго еба У негрото,имал дал!

С точно толкова са измамени и 200 000 броя БГ олимпикци , което математически разследвано означава, че всеки БГ измамен има 1/200 000 част от аналитично-мозъчния капацатет на Кеви. Тъй като омразният Враг е един и същ се създава изключителна възможност БГ измамените да се Юнайдисат с Кеви срещу общата опасност -Обединение за връщане на парите. UK/BG-GM- United we are stronger. Съединени ние сме по-силни .UK/BG-GM --" Обединение Кевин/ БГ -Гони МИХАЛЯ".

Господ БОГ е създал живота на Земята и хората обитаващи я. Хората са различни, различни раси с различни възможности и Господ ги е създал такива , а някои тарикати искат да ги изравняват ,вървят срещу Божията воля. Няма как 2 различни величини да са равни. Създателят е Праймрасист и упреците трябва да са към Него. А на снимката този си е чист наследник на джъмпърууд. От изравняването на две различни величини се получава напрежение и дава сила на тарикатите да създават теории за Правата на човека. Теории, от които извличат полза, месят се по целия свят, водят баламите за носа и ако баламосването не им хвене дискиш, палят войни.

ми то като го гледаш еднотакова негро с празен поглед - как да не го измамиш? то си го проси прост.. само с вида си...

айде сега дружно да запеете, толерасчета: негрите ги малтретират в уса, примера за еврейска демокрация!

имал бол -дал! откъдето дошли - там отишли...

Бълха ухапала черната маймуна, некви си 77 милиона..да съм негър в хАмериката, ама за нещастие съм бел.

Бълха ухапала черната маймуна, некви си 77 милиона..да съм негър в хАмериката, ама за нещастие съм бел.

Нищо работа, в рамките на грешката.

Недей да се коркаш. Свиркай си. Изгубил си защото си имал бол пари, яко нямаше - нямаше да имаш какво да губиш. Обичай се и бъди добър с хората.

Вартхаим чист чефут.

Sigurno sa se obadili ot Bg i gi e hvarlil prez balkona.

Българите сме големи расисти! Дир.бг - няма ли кой да изтрие расистките коментари?

Аз съм расист и мразя хамериканци от ФАЩ.

Ти си обикновен ватник, на хранилка при пеевското прасе.

Аз реших, че Ало-изманици са го измамили а то..

Не ги разбирам тези хора, като имаш толкова пари за какво ти е да ги вкарваш в някакви компании, може би за някакви инвестиции става дума. Какви инвестиции бе блеки, харчи ги. Човека сега е на 42 г.да е жив и здрав, да изкара поне още толкова. По моите прости сметки ако само си харчи парите без да ги инвестира тези 77 милиона ще му позволят да харчи по 5000 долара на ден в продължение на 42 години. Ако пък се притеснява от инфлацията да си купи с тези пари недвижими имоти и да ходи само да си взима наема, сладка работа.

А според мен единствените малоумни са тези, които са дали на тая муна 300 млн. вместо да опитат да ги вложат в търсене на лек за рака примерно

Голям баскетболист, но явно и голям шаран...

така е като се доверяваш сляпо на разни "счетоводни" специалисти.Това са милиони долари,както се казва изкарани с пот в буквалният смисъл.Намираш го този и започвате да си горите по мъжки.Ама не се размеквай!

имал взели му. що не вземат от мен 77млн? ми щото съм сиромах.

Що злобееш, няма да ти вземат 77 миниона щото нямаш, но като заработиш 500 лв и ти вземат 200 от тях ще те боли повече от негрото, щото с останалите 300 няма да ти стигат за нищо, докато той си има още 230 милиона покриващи нуждите му. Съдете с един аршин, че някой ден и на вас може да се случи...

Измамата е почнала когато тоя негър е решил да открадне Работата, парите и къщата на някой американци. Да си ходи в Африка. Там да скача по дърветата, от клон на клон.

Измамата е почнала когато тоя негър е решил да открадне Работата, парите и къщата на някой американци. Да си ходи в Африка. Там да скача по дърветата, от клон на клон.

Тъпа печка...

тъпите чернилки са добре обработвани от чифутчетата

Кво толкова - не са 100.

баскетболиста ....

не е трудно да излъжеш маймуна с бананче

Бързо ми дайте кърпичка!

Е има човек, дава ... Кво толкова. Наште тел. изманици вземат по малко.

го излъгаха само с 10 ама той ще си ги вземе двойно догодина от ДДС :)

На въртоглав ли ще се прави?

телефонен измамник?

Интересно ми е друго ... сега този измамник е за четири години в панделата. Най-вероятно ще му лепнат още четири, защото в САЩ присъдите се събират а не се гледа най-високата. Осем години в затвора и 100 000 000 в банката. Дали съкилийниците му няма да му видят сметката или да го изнудват. Хич няма да му е леко, но не ми е и жал за него. Не мога да разбера защо са им на хората толкова пари? В гроба ли ще ги карат, какво? Аз ли съм толкова скромен - искам една къща, едноетажна, 100-ина квадрата с 500 квадрата двор, да има на близо водоем да ходя за риба, здраве, любов и хубав живот, много гости и приятели. Явно на някои не им е достатъчно или имат други приоритети!

Много искаш бе братче! Хората са доволни и на един малък карибски остров , къща в Алпите, хеликоптер, яхта и богата, млада любовница ;)

Аз пък искам малко островче в гръцките топли морета ама дебелия пожарникар не го продава,щял да бъде зестра на втората му наложница от която има близнаци.

Ще си плати на някоя банда в затвора да го пази. Той има акъл тоя май, ти му мисли...

Там с тия пари ще се чувства като у дома си. Ще си купи спокойствие и ще си гледа кефа и в затвора