Коментари - Изненада: Не контузия е причината Федерер да пропусне Australian Open | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тдавна е известно,че кол нито не му е проблемът,а капризната и разглезена МИРКА!! За съжаление и Роджър се оказа в категорията " мъже под чехъл"!! Ха ха ха ха!

Тази мирка го е оплела яко в паяжината си. Много властно и нахално женище. Но да много успешна бизнес комбина, факт. Донякъде и тя стои зад узпеха му.

Колко добре го е казал!

Глупости, няма да ифрае защото още не са фо изчисрили от химията с която го тъпчат след контузии. И друг път го е правил. Сериозни контузий връща се на 30+ и мачка без игра и т.н. Да, да и един мармот завива....

Мда, анавар, дека ,тренболон и стромба...само това и никакви тренировки, яж и пий каквото ти дойде и 20 титли от шлема са ти в кърпа вързани! Дерзайте, братя, тайната е разкрита!

Преди да е гениален тенесист, Федерер е преди всичко изключителна личност, във всяко отношение! Не случайно е любимецът на публиката в продължение на близо две десетилетия. Такива ярки звезди, в която и да е област, се раждат рядко и остават пример за поколения!

Заради този безпардонен наглецй, сега обмислят да разрешат на някои топ тенисисти са бъдат две седмици в Аделаида без карантина в хотел, а след това да играят в Мелбърн. Заради този преместиха датата на турнира и объркаха календара.Ще се върне "подмладен" и ще тичка по корта по-бързо от младежите. Като първа дружка на Бил Гейтс може да са го подмладили като през 2016 г, когато пак го нямаше няколко месеца, а после печелеше титли близо година 2017 и 2018. Не играе 1 година, а продължава да виси в топ 5. Заради него отново запазиха точките от първите 3 месеца на 2019 да важат и тази година.

Лъжа 1: Обмислят да разрешат на някои топ тенисисти са бъдат две седмици в Аделаида без карантина в хотел, а след това да играят в Мелбърн Лъжа 2: Заради този преместиха датата на турнира и объркаха календара Манипулация 3: . Надал се връща няколко пъти след операция на колената и печели няколко шлема - това може. Джокович се връща след операция на лакътя и печели няколко шлема - и това може. Но Федерер се връща след операция в кръста и печели един шлем - у-у-у, абсурд, това не може. Манипулация 4: Ще се върне "подмладен" и ще тичка по корта по-бързо от младежите. Твоети кристално кълбо ли ти го каза?

Да бе ходил на училище?

Дедо да седи вкъщи и да си гледа децата. Стига се е навирал при младите. На 40 години къде е тръгнал?! Най-много някоя травма да си спечели оттук нататък.

Божидар и Матей Пампулови също изненадващо пропускат Острелиан опън.

Поне в Щаба, досега да сме преборили и вируси, и простотия, и недоимък, и завист, и липса на елементарни хигиенни навици, и черногледство.....

Не контузия, а бременност

Браво на Роджър!!! Тези нормални ли са???? Да затворят цяло семейство за 2 седмици в хотелска стая без да излизат... ако бяха кучета щяха да организират разходки по 2 пъти на ден!

Скапан алчен чехльо.

Кретеноиден бухал!

"Приятел, аз съм на 39 години и имам 20 титли от Шлема. Имам четири деца, минало ми е времето да ги оставям за по пет седмици без мен." ... Какво да гони повече милиардер, остава завинаги в историята на спорта, голямо семейство, жена, къде да ходи да ги тормози, заради един невротизиран балканец и гъзобрък, да се психясва него си и 5 човека още, за да бори рекорда на Големия ... шлем де. Че ще го минат е ясно, 5 години разлика са си години разлика, той и по един слам да взима и до 50г. да играе, те ще правят по два на година, няма смисъл. А и доста млади ще започнат редовно да крадат титлите от обичайните заподозрени, все и все по трудно. Дома на жежко до печката и децата и това е. Да вземе да се кандидатира за някакъв в тениса или спорта или поне за президент на Швейцария или квото там имат.

Само преди седмици АТП под силния натиск на Федерер и кликата му промениха системата си за класиране . Така Федерер няма да губи точки и позиция в класирането, когато не участва в турнири. С той не играе вече година. Така Федерер ще продължи да е в 10 тката,което е условие да му плащат части от 350 милионния договор с Уникло и други с Ролекс.... А това е напълно нередно,нечестно,грешно спрямо останалите които играят и се трудят.

ощетява "класните играчи" като кобрата на бг тениса -. Гришко...

Ти като постигнеш резултатите на Гришко, тогава ще го наричаш "класен играч" с ирония!

Семейството преди всичко! прав е Маестрото, а и му дреме за титли май вече, по-скоро играе за кеф ...

Най-великия! Дори да го минат, пак ще си остане най-великия, това е.

Велик си остава Федерер... правилно ги е отсвирил... няма какво и на кого повече да доказва.

Браво, малко хора биха се осмелили да го направят. Аз не бих, признавам си.

Браво на Федерер. Така се прави, достатъчно добре го е казал и е абсолютно прав. Това показва, че не отива да играе за трофей а за кеф. Велик е.

Супер пич- татко мечта! Да са му живи и здрави децата!