17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрете, че Уефа и Фифа са в пъти по силни и могъщи и власттни от тези 12 клуба, или по точно милиардерите стоящи зад тях. Няма как да изземат функциите на Фифа и Уефа и да седнат на техния Трон ! Такава "Суперлига", която никога няма да я направят, но ако я направят тя ще е НЕЛЕГИТИМНА и няма да има нито стойност юрическа, нито ще има гледаемост от ядосаните фенове, които направиха протести срещу своите клубове и те СЪОТВЕТНО се оттеглиха от този проект. Това е все едно аз да създам паралелно незаконно кметсво в моя град и да се обявя за Кмет на моя град само за това ,че съм заможен и имам пари. Ами нали утре Релния кмет ще ме смачка и осъди в своя собствен съд. Запомнете и най слабата Държавност е по силна и от най силната Мафия ! Законът е закон, срещу закон и Господ не може да се изправиш.

Напротив още отбори ще се присъединят .Уефа фифа обират всички пари от тв права и реклами а на клубовете дава трохи. Беж корона вирус както и да е ама сега никой не ходи на стадионите и пада интересеа към играта . Тя и без това е скучна 20 човека тичат насам натам на една поляна

И какво ги правят тези милиони, които събират турнирите? Някаква идея?

Ха ха ха какво ги правят милионите труден въпрос. Да ги дадат на мен аз ще им кажа какво ще ги правя като са глупави

От край време са амбриажи на Албиона

Да фалирват тия големите . Никой не ги е карал да дават по стотици милиони за един ритнитоковец и космически заплати....

Ние ще ходим да се запишем за супер лигата, може пък да ни вземат !

Участват на полуфиналите на ШЛ и не искат да ги изхвърлят. Просто интереси.

Истината е, че за нас е без значение дали супербогатите ще играят в суперлигата или не. Отдавна досегашните клубни европийски пъвенства са недостъпни за мафиотизирания ни мутренски футбол.

UEFA е дала от 3 до 10 милиона на всеки български клуб участвал в евро турнирите. Отделно и през БФС и за останалите профи клубове. От супер лигата ще получат 0. Дори да направиш супер отбор пак няма да те допуснат да играеш в супер лигата ( местата там са до живот)